Oι μαθητές της Α΄, Β΄, Γ΄ τάξεων επισκέφτηκαν
τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου
Στα πλαίσια του προγράμματος της «Φιλαναγνωσίας» και με σκοπό οι μαθητές των Α΄,Β΄,Γ΄, τάξεων του 41ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου να γνωρίσουν τα βιβλία, τα είδη τους και την εκπαιδευτική τους αξία, αλλά και να έρθουν πιο κοντά στο βιβλίο επισκέφθηκαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου. Οι μαθητές ξεναγήθηκαν στους χώρους της Βιβλιοθήκης και στα αντίστοιχα τμήματά της και ενημερώθηκαν λεπτομερώς για όλες τις δράσεις, που πραγματοποιούνται: «Κόκκινη Κλωστή δεμένη…», «Λέσχες Ανάγνωσης για μικρούς και μεγάλους», «Βιβλιοπαρουσιάσεις», καθώς και διαλέξεις-συζητήσεις στο Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Περιστερίου.
Οι υπεύθυνοι της Βιβλιοθήκης καλωσόρισαν τους μαθητές και τους μίλησαν για τη σημασία της Βιβλιοθήκης και του βιβλίου γενικά.
Στη παιδική βιβλιοθήκη οι μαθητές άκουσαν παραμύθια και ιστορίες από επιλεγμένα βιβλία, τα οποία διαβάστηκαν από τους εκπαιδευτικούς των τάξεων. Επίσης, οι μαθητές απόλαυσαν και προβολή ταινιών με παραμύθια στην αίθουσα προβολών, ενώ στο τέλος της επίσκεψης συζήτησαν
Ενδεικτικά παραθέτουμε φωτογραφίες από την επίσκεψη:
Πρόσφατα σχόλια !