Σεπ 11 14
>
ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 3ου Γυμνασίου συγκεντρώθηκαν, τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, για πρώτη φορά μετά το καλοκαίρι στο προαύλιο του σχολείου για τον αγιασμό της έναρξης της καινούριας Σχολικής Χρονιάς.
Τα παιδιά συνάντησαν τους φίλους τους και με πολύ αγάπη και χαρά υποδεχτήκαν τα νέα παιδιά της Α’ τάξης.
Με το χτύπημα του κουδουνιού, που χτύπησε για πρώτη φορά αυτή τη χρονιά, τα παιδιά συγκεντρώθηκαν μπροστά από το χώρο του αγιασμού.
Με τη λήξη του Αγιασμού οι μαθητές χωρισμένοι σε τμήματα κατευθύνθηκαν στις αίθουσες για τη γνωριμία τους με τους καθηγητές και χωρίς να παραλάβουν βιβλία.
Κατεβαίνοντας από τις τάξεις τα παιδιά κατάλαβαν ότι αρχίζει μια νέα σχολική χρονιά που στο πέρασμά της θα αφήσει νέες εμπειρίες και πολλά εφόδια, που θα τα συνοδεύουν σε όλη τους τη ζωή.
ΜΑΡΙΑ – ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ, ΣΟΦΙΑ ΓΑΛΑΝΑΚΗ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΛΑΣΚΑ