ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ.
Οι μαθητές των Δ, Ε και ΣΤ τάξεων της σχολικής μας μονάδας συμμετείχαν με χαρά στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Μουσείου Ακροπόλεως με θέμα ” Τα μνημεία της Ακρόπολης”αναδεικνύοντας τα ταλέντα τους στην αρχιτεκτονική!!!
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ- ΤΑΥΡΟΥ.
Οι μαθητές της σχολικής μας μονάδας είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Μοσχάτου- Ταύρου την Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2025 στα πλαίσια των σχεδίων δράσεων ενεργού πολίτη που ανέλαβε το σχολείο μας για το σχολικό έτος 2025-26.
ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 2025.
Την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2025, οι μαθητές όλων των τάξεων της σχολικής μας μονάδας γιόρτασαν την Πανελλήνια Μέρα Αθλητισμού συμμετέχοντας σε αθλητικά παιχνίδια στο Αθλητικό Κέντρο Κούρος, στο Ελληνικό.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ Β ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Την Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2025, οι μαθητές της Β τάξης της σχολικής μας μονάδας συμμετείχαν στην Γιορτή Ανακύκλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Πειραιά στην Πλατεία Κοραή.












