Δωρεά αθλητικού υλικού στο σχολειό μας στη μνήμη του Νάκου Δημήτρη

Μια πολύ σεμνή, λιτή και συγκινητική τελετή πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2021, στο  σχολείο μας, τηρώντας όλες τις προφυλάξεις για την πανδημία.

Πιο συγκεκριμένα, έγινε παράδοση αθλητικού υλικού και συμβολικού χρηματικού ποσού από την αντιπροσωπεία της ΕΠΣΑ, για να τιμηθεί η μνήμη του Νάκου Δημήτριου (πιο γνωστός ως Τάκης), ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες μέρες. Είχε προσφέρει ως μέλος του Δ.Σ. για πολλά χρόνια στον αθλητικό σύλλογο Α.Ο. Δάφνης της Μεγάλης Χώρας και πάντα προέτρεπε τα παιδιά να ακολουθήσουν τον αθλητισμό και αποτελούσε την ψυχή της ομάδας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος της ΕΠΣΑ, κ. Αναστασίου Ιωάννης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, κ. Νταβαρίνος Δημήτριος καθώς και το μέλος του Συλλόγου, κ. Σιατής Κων/νος.

Επίσης, με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή ο πρόεδρος της ομάδας Α.Ο Δάφνης της Μεγάλης Χώρας, κ. Φεγγούλης Παντελής και τα μέλη της ομάδας, κ.  Αλεξανδράκης Κων/νος και Νταλακούρας Ιωάννης, καθώς και οι κόρες του εκλιπόντος Κατερίνα και Χριστίνα  Νάκου, ο εγγονός του Γεώργιος και ο συγγενής του, κ. Τσακαρδάνος Δημήτριος.

Ο δ/ντής του σχολείου μας,  κ. Πιτταροκοίλης Γεώργιος, αφού εξέφρασε τα συλλυπητήρια όλων για τον ξαφνικό χαμό του θανόντος, αναφέρθηκε στην προσφορά του στην τοπική κοινωνία και ευχαρίστησε για τη γενναιόδωρη πράξη. Τέτοιες αξιέπαινες πράξεις συνεισφοράς, αλληλεγγύης και ανθρωπισμού μας συγκινούν και μας δίνουν δύναμη.

 

 

Αφήστε μια απάντηση