Καλή Σχολική Χρονιά!

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, τα σχολεία ανοίγουν και πάλι! Ετοιμαζόμαστε όλοι, μαθητές κι εκπαιδευτικοί, να διαπλεύσουμε τον βαθύ ωκεανό της γνώσης επιδιώκοντας να κατακτήσουμε το μεγάλο αγαθό, που λέγεται Μόρφωση.

Συμπαραστάτης μας σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι η ευλογία του Θεού.

Έτσι, τη Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός στο σχολείο μας, για να ευλογηθούμε όλοι, μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, ώστε να έχουμε σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα και στόχους για πρόοδο και επιτυχία.

Στον Αγιασμό παραβρέθηκαν εκτός από τον ιερέα της ενορίας μας, πατέρα Κοσμά, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας, κ. Χασιώτης Γρηγόριος καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, κ. Νταβαρίνος Δημήτριος.

Όπως τόνισε ο δ/ντής μας, κ. Πιτταροκοίλης Γεώργιος, στον χαιρετισμό του,  η νέα σχολική χρονιά  αναμένεται να είναι διαφορετική και απαιτητική, καθώς άπαντες θα κληθούμε να προσαρμοστούμε  στις νέες συνθήκες που δημιουργεί η πανδημία του κορωνοϊού.  Τόνισε ότι παρόλες τις δυσκολίες, θα πρέπει όλοι να μεριμνήσουμε για την παιδαγωγική και ψυχολογική στήριξη των μαθητών μας και να επιδείξουμε τη δέουσα ωριμότητα και υπευθυνότητα, ώστε να προστατευτεί η υγεία όλων μας.

Για τον λόγο αυτό, οι μαθητές μας ενημερώθηκαν από τους δασκάλους τους  για τη σωστή χρήση της μάσκας, τη σημασία της ατομικής υγιεινής και την τήρηση των σωστών αποστάσεων.

Με ελπίδα και αισιοδοξία ευχόμαστε από καρδιάς καλή, εποικοδομητική δημιουργική και επιτυχημένη σχολική χρονιά!!

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!

Αφήστε μια απάντηση