Καλή και Ευλογημένη Χρονιά!

Μέσα σε ένα χαρούμενο και εορταστικό κλίμα, γεμάτο αισιοδοξία, χαρά και χαμόγελα πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020.

Ποιος θα κερδίσει το φλουρί; Σε ποιον θα χαμογελάσει η τύχη; Με τέτοιες σκέψεις περιμέναμε όλοι χαρούμενοι  πότε θα φτάσει αυτή η στιγμή. Ο Σύλλογος Γονέων μας έφερε μια λαχταριστή βασιλόπιτα που έκρυβε δύο φλουριά μέσα. Η πίτα μας ευλογήθηκε από τον ιερέα της ενορίας μας, τον πατέρα Κοσμά, ο οποίος δεν παρέλειψε να μας ενισχύσει όλους με λόγους παραμυθητικούς και υποστηρικτικούς για τον αγώνα της ζωής, που έχουμε όλοι μπροστά μας. Τη βασιλόπιτα μας έκοψε ο δ/ντης του σχολείου μας, κ. Πιτταροκοίλης Γεώργιος, ο οποίος με τη σειρά του ευχήθηκε υγεία, δύναμη, προκοπή και κάθε πρόοδο σε όλους μας.

Τα δύο φλουριά κέρδισαν ο μαθητής της Δ΄τάξης Α. Κ. και η μαθήτρια της Γ΄τάξης  Χ. Β. Στους δύο τυχερούς μας δόθηκαν βιβλία ως δώρο, για να θυμούνται και οι δυο τους αυτή την ευχάριστη στιγμή.

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων για τη συνεισφορά του και ελπίζουμε στη συνέχιση της συνεργασίας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *