Πάμε σινεμά!

Τη Δευτέρα, 4 Μαρτίου είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα, διδακτική αλλά ταυτόχρονα διασκεδαστική ταινία με τίτλο «RALF εναντίον internet» στο κινηματοθέατρο «ΑΝΕΣΙΣ».
Η ταινία αυτή σατυρίζει το internet και με ευφάνταστο και σπιρτόζικο τρόπο περνά διδακτικά μηνύματα για τη σχέση των παιδιών με το διαδίκτυο. Παγιδευμένοι σε ένα βιντεοπαιχνίδι, ο Ράλφ και η Βανέλοπι έχουν μόνο λίγες μέρες για να ταξιδέψουν στο διαδίκτυο, να αγοράσουν ένα σπάνιο τιμόνι και να επιστρέψουν πριν βγουν οριστικά από την πρίζα. Πολλές ανατροπές και δυσκολίες συναντούν στο δρόμο τους και η φιλία των δύο πρωταγωνιστών δοκιμάζεται. Μέσα από αυτές τις δοκιμασίες μαθαίνουν το πραγματικό νόημα της φιλίας, καθώς όταν αγαπάς κάποιον πραγματικά τον αφήνεις ελεύθερο να ακολουθήσει τα όνειρά του. Μικροί και μεγάλοι διασκεδάσαμε με την ψυχή μας και καταχειροκροτήσαμε τους δύο πρωταγωνιστές με την καρδιά μας.
Ενθουσιασμένοι και γεμάτοι όρεξη για παιχνίδι επισκεφτήκαμε στη συνέχεια, την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του κ. Τσάμη, που για μια ακόμη φορά μας φιλοξένησε στις εγκαταστάσεις του. Πολύ παιχνίδι, πολλά γέλια και πολλές χαρούμενες φωνές ακούγονταν από μικρούς και μεγάλους, καθώς ο ενθουσιασμός και η χαρά κυριαρχούσαν. Για μια ακόμη φορά περάσαμε υπέροχα!

Αφήστε μια απάντηση