Το άσβεστο «ΟΧΙ» των Ελλήνων!

Την Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου συγκεντρωθήκαμε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας, για να παρακολουθήσουμε το αφιέρωμα, που ετοίμασαν οι δασκάλες της Γ΄ και  Δ΄ τάξης, κα. Κωστίκογλου Χριστιάνα και κα. Μπέρμπεη Κων/να μαζί με τους μαθητές τους για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Με πάθος, ενθουσιασμό και υπερηφάνεια οι μαθητές μας ξεφύλλισαν τις ένδοξες σελίδες της ιστορίας μας και μας συγκίνησαν με τις ερμηνείες τους σε αυτή τη θεατρική παράσταση, που περιελάμβανε σκετς, τραγούδια, ποιήματα και ηχητικά ντοκουμέντα από αυτή τη μαύρη περίοδο της ιστορίας  μας.

Σκοπός της γιορτής μας είναι να γνωρίσουν οι νέοι μας τις αξίες και τα ιδανικά των προγόνων μας, οι οποίοι δεν δίστασαν να θυσιάσουν τη ζωή τους για τη δική μας ελευθερία, να ατενίσουν με αισιοδοξία το μέλλον και να δημιουργήσουμε όλοι μαζί μια κοινωνία συνοχής και ευημερίας.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε θερμά τους μαθητές της Γ’ και της Δ΄ Τάξης που ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά στις κοπιαστικές προετοιμασίες και απέδωσαν με την ψυχή τους καθώς και τις δασκάλες τους που ανέλαβαν τόσο την προετοιμασία όσο και τον συντονισμό της γιορτής! Μπράβο σας!

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό:









Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *