Αγιασμός – Έναρξη νέας σχολικής χρονιάς 2023 – 2024

Αγαπητοί γονείς

agiasmos3 1Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2023 – 2024 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 9:00 π.μ. στο προαύλιο του σχολείου με την παρουσία όσων γονέων επιθυμούν. Οι μαθητές θα πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο 8:50 π.μ. 

Στη συνέχεια οι μαθητές θα ανέβουν στις τάξεις όπου θα γίνει η πρώτη γνωριμία με τον δάσκαλό/α τους. Την ίδια ημέρα θα μοιραστούν στα παιδιά και τα βιβλία τους. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει οι μαθητές να έχουν μαζί την τσάντα τους.

Στις 10:00 π.μ. θα σχολάσουν οι μαθητές όλων των τάξεων – εκτός της Α΄ τάξης. Παρακαλούμε να φροντίσετε για την έγκαιρη και ασφαλή αποχώρηση των μαθητών την προγραμματισμένη ώρα.

Αμέσως μετά τον αγιασμό θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του σχολείου συνάντηση – ενημέρωση των γονέων μόνο της Α΄ τάξης για θέματα καθημερινότητας του σχολείου με τη διευθύντρια. Οι μαθητές της Α΄ τάξης θα σχολάσουν περίπου στις 10 : 15 π.μ.

Όποιος γονέας επιθυμεί βεβαίωση για την εργασία του, παρακαλείται να στείλει σχετικό ηλεκτρονικό μήνυμα αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του/της μαθητή/μαθήτριας, την τάξη φοίτησης καθώς και ποιον αφορά η βεβαίωση (πατέρας – μητέρα).

Σας συνιστούμε να ελέγχετε καθημερινά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας προκειμένου να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για όλες τις δράσεις/δραστηριότητες του σχολείου.

 

                                                                     Με τις θερμότερες ευχές μας για μια ευχάριστη και δημιουργική χρονιά !

Από τον Σύλλογο Διδασκόντων

Copyright © 2023. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων.

;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © Το Ιστολόγιο του 36ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση