Γιορτή 17ης Νοεμβρίου 2022 στο σχολείο μας!

Αγαπητοί γονείς,

20221118 100038Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, το σχολείο μας τίμησε τη γιορτή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Η γιορτή της 49ης επετείου οργανώθηκε και παρουσιάστηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Σχολείου μας από τους μαθητές των Β΄ και Ε΄ τάξεων με την καθοδήγηση και την επιμέλεια των εκπαιδευτικών Παπαδημητρακόπουλου Βασίλειου και Ρούλια Δέσποινας.

Σε έντονα συγκινησιακό κλίμα οι μαθητές μας μέσα από το χρονικό, τα ποιήματα, τα τραγούδια, τις προβολές και τις πλούσιες εικόνες, κατόρθωσαν να ζωντανέψουν τα θλιβερά γεγονότα της 17ης Νοέμβρη, να μας θυμίσουν συνθήματα της εποχής και να μας τονίσουν τη διαχρονικότητά τους.

Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να γίνει στους μαθητές της Ε΄ τάξης Γιαννοπούλου – Πλάκου Ευσταθία και Ιωαννάτο Κωνσταντίνο που συνόδευαν με την κιθάρα και το αρμόνιο τα τραγούδια. Επιπλέον η μεγαλύτερη αδερφή της Ευσταθίας, η Στεφανία Πλάκου που είναι γραφίστρια επιμελήθηκε το σκηνικό της 17ης Νοεμβρίου σχεδιάζοντας και ζωγραφίζοντας μια σύγχρονη αναπαράσταση του Πολυτεχνείου με τη βοήθεια της μικρότερης αδερφής της και μαθήτριας του σχολείου μας. Τους ευχαριστούμε θερμά για τη βοήθειά τους!

Αξίζει ένα μεγάλο ‘‘Μπράβο’’ σε όλους τους συντελεστές της γιορτής μας !!!

Δείτε εικόνες από τη γιορτή μας !

Δείτε το στο slideshare.net

Copyright © 2022. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων.

;


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Copyright © Το Ιστολόγιο του 36ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση