Έναρξη τηλεκπαίδευσης για όλους τους μαθητές του σχολείου μας

Αγαπητοί γονείς,

Όπως έχετε ήδη πληροφορηθεί από τα ΜΜΕ τα Δημοτικά Σχολεία στην Αττική αναστέλλουν από την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021 τη δια ζώσης λειτουργία τους επανερχόμενα στη σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Webex.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι το ίδιο που ίσχυε και την προηγούμενη περίοδο στην οποία το σχολείο λειτουργούσε με το καθεστώς της τηλεκπαίδευσης.  Σύμφωνα με τις οδηγίες η 6η ώρα των μαθημάτων δε θα διδαχθεί σε όλες τις τάξεις όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Οι ώρες διαμορφώνονται ως εξής :

 ώρα (14:10 – 14:40) – ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 10΄

 ώρα (14:50 – 15:20) – ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 10΄

 ώρα (15:30 – 16:00) – ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 10΄

 ώρα (16:10 – 16:40)- ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 10΄

 ώρα (16:50 – 17:20) – ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ 10΄

Οι μαθητές θα πρέπει να συνδέονται στα ηλεκτρονικά δωμάτια 5 λεπτά νωρίτερα. Σε κάθε αλλαγή μαθήματος ο μαθητής βγαίνει από το δωμάτιο του εκπαιδευτικού που το μάθημά του τελείωσε και συνδέεται με κλικ στην ηλεκτρονική διεύθυνση με τον επόμενο εκπαιδευτικό.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Δ΄ ΤΑΞΗ

Αντί για ΓΛΩΣΣΑ την ημέρα Παρασκευή 2η ώρα θα γίνει Μουσική

ΣΤ΄ ΤΑΞΗ

          Αντί  για ΜΟΥΣΙΚΗ την ημέρα Δευτέρα την 4η ώρα θα γίνει ΦΥΣΙΚΗ.

                 Αντί  για ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ  την ημέρα Παρασκευή την 2η ώρα θα γίνει ΦΥΣΙΚΗ.

Τα «ηλεκτρονικά δωμάτια» των εκπαιδευτικών παραμένουν τα ίδια και σας κοινοποιήθηκαν στο e-mail σας εκ νέου για τη διευκόλυνσή σας.

Υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να «κατεβάσετε» το αρχείο στον σκληρό δίσκο, σας, ώστε να μπορείτε ανοίγοντάς το να επιλέξετε το σωστό δωμάτιο για τον κάθε εκπαιδευτικό. Αν ανοίξετε το αρχείο σε περιβάλλον προεπισκόπησης θα πατάτε άλλο δωμάτιο και θα σας πηγαίνει σε άλλον εκπαιδευτικό με αποτέλεσμα να ταλαιπωρείστε.

Οι κωδικοί πρόσβασης των μαθητών στο ΠΣΔ (e-class) παραμένουν ίδιοι. Σε περίπτωση που κάποιος έχει χάσει τους κωδικούς του και εφόσον δεν έχει προβεί σε αλλαγή τους, μπορεί να ζητήσει με e-mail την εκ νέου κοινοποίησή τους από το σχολείο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που μας έχει δοθεί.

Σε περίπτωση που κάποιος γονέας επιθυμεί βεβαίωση φοίτησης του παιδιού του από το σχολείο για να πάρει την άδεια ειδικού σκοπού παρακαλούμε να στείλει mail στο 36dimperisteriou@gmail.com αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού, την τάξη που φοιτά καθώς και το ονοματεπώνυμο του γονέα για τον οποίο θα εκδοθεί η σχετική βεβαίωση. Η βεβαίωση, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και τήρησης  των οδηγιών του ΕΟΔΥ, θα αποσταλεί κατά προτίμηση με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και ψηφιακή υπογραφή.

Παρακαλούμε θερμά να παρακολουθείτε τακτικά το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, ώστε έγκαιρα να ενημερώνεστε για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές.

Καλή δύναμη σε όλους!

Από τη διεύθυνση του σχολείου

 

Copyright © 2021. Με την επιφύλαξη όλων των δικαιωμάτων.

;


Αφήστε μια απάντηση

Copyright © Το Ιστολόγιο του 36ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου          Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr
Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση