eTwinning School Label

Σπουδαία νέα για το σχολείο μας καθώς συγκαταλέγεται για πρώτη φορά ανάμεσα στα eTwinning Σχολεία!

Συνολικά 132 σχολεία (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) απ΄όλη την Ελλάδα τιμήθηκαν με τη συγκεκριμένη ετικέτα.

Βασικά κριτήρια για τη διάκριση αυτή, σύμφωνα με την επιτροπή αξιολόγησης, αποτελούν η δέσμευση για συνεργασία, ανταλλαγή ιδεών και πρακτικών και ομαδική εργασία.

Στόχος είναι οι μαθητές των σχολείων αυτών να γίνουν παράγοντες αλλαγής αλλά και τα ίδια τα σχολεία να αποτελέσουν πρότυπα και να εξελιχθούν σε καινοτόμους οργανισμούς μάθησης χωρίς αποκλεισμούς.



Λήψη αρχείου

Η βράβευσή μας ήρθε ως αποτέλεσμα συνεργασίας κι εκπόνησης έργων Etwinning από εκπαιδευτικούς του σχολείου μας επί σειρά ετών.

Προγράμματα

school label resized 2

-Συγχαρητήρια!  Το «32ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης» βραβεύτηκε με την Ετικέτα Σχολείου eTwinning 2023-2024. Αυτό είναι ένα σπουδαίο επίτευγμα της ομάδας eTwinning στο σχολείο σας! Η επίσημη ανακοίνωση θα δημοσιευτεί σύντομα στην Ευρωπαϊκή Σχολική Εκπαιδευτική Πλατφόρμα και σε άλλα κανάλια ειδήσεων eTwinning και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Τι έπεται:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε περήφανα την ετικέτα του σχολείου eTwinning στον ιστότοπο του σχολείου σας.
Σύντομα, ο Εθνικός Οργανισμός Υποστήριξης θα σας στείλει ένα πακέτο που θα περιέχει κάποιο υλικό eTwinning και φυσικά την πλακέτα του Σχολείου eTwinning.
Θα προσκληθείτε να συμμετάσχετε στην ομάδα των Σχολείων eTwinning και στις διάφορες δραστηριότητες που είναι αφιερωμένες στα Σχολεία eTwinning.
Συγχαρητήρια και πάλι που είστε παράδειγμα για όλα τα άλλα σχολεία: βασιζόμαστε στην αφοσίωσή σας και τη δέσμευσή σας να προωθήσετε το eTwinning και τις αξίες του, οι οποίες αντιπροσωπεύονται από την αποστολή των Σχολείων eTwinning.
#eTwinningSchoolLabel20232024
#SchoolLabel #eTwinning

344802974 609399277572423 7613939194973365625 n

etwinning school σημαία

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση