ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΟ

Έρευνα του 2ου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Β’ Αθήνας με θέμα : «Έρευνα για τον αντίκτυπο της πανδημίας του Covid-19 στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση»

Το 2ο ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Β’ Αθήνας  διεξήγαγε έρευνα με θέμα: «Έρευνα για τον αντίκτυπο της πανδημίας του Covid-19 στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση» με σκοπό τη διερεύνηση των απόψεων των εκπαιδευτικών σχετικά με τις συνέπειες της υγειονομικής πανδημίας στη δημόσια εκπαίδευση.

Η διαδικασία συλλογής δεδομένων έλαβε χώρα από τις 20 Μαΐου 2021 έως τις 20 Ιουνίου 2021 με τη χρήση ερωτηματολογίων που διαμοιράστηκαν σε σχολεία ευθύνης του 2ου ΚΕΔΑΣΥ Β’ Αθήνας.

Επιστημονική υπεύθυνη και συντονίστρια στην ομάδα έρευνας (2021) η προϊσταμένη του 2ου ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. Β’ Αθήνας  Χατζοπούλου Μαριάννα.

Μέλη της ομάδας έρευνας: Φιλιπποπούλου Γεωργία, Θεοδώρου Αναστασία, Πατσιαλού Άννα, Λαζάρη Ελένη, Παπαδοπούλου Έλλη, Μαυρωνάς Δημήτρης, Φραγκιαδάκη Διαμάντω, Παπαναστασίου Γιώργος, Χατζηχριστοδούλου Ιωάννα, Σιάμη Ελένη , Σπελέτα Ευφροσύνη και Σπανού Αικατερίνη..

 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΕΡΕΥΝΑ

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση