ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ-ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ


 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΠΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Η επιμόρφωση συντελεί στην ενίσχυση και υποστήριξη του εκπαιδευτικού έργου.

Στο παρακάτω αρχείο θα βρείτε για τις διαδικτυακές επιμορφωτικές εκδηλώσεις της ΠΔΕ Αττικής, καθώς και για το επιμορφωτικό υλικό αυτών, στις αντίστοιχες ηλεκτρονικές διευθύνσεις.

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΛΙΝΚΣ 17-3-2023


 

Σας στέλνουμε το ηλεκτρονικό έντυπο με τίτλο “Μένουμε σπίτι….Συνδε-Δεμένοι” του Εργαστηρίου Σχολικής Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.  Το έντυπο περιλαμβάνει χρήσιμες επισημάνσεις για την ψυχολογική υποστήριξη οικογενειών, παιδιών και εφήβων κατά τη διάρκεια παραμονής στο σπίτι λόγω των προληπτικών μέτρων για τον κορωνοϊό – Covid-19.

menoumespitisyndedemenoi–psichologiki-stirixi-gia-oikogeneies


Πληροφορίες για όλους (μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και πολίτες) και στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα – ενημέρωση και προστασία από τον COVID-19.

http://prosvasimo.iep.edu.gr/el/de-fovomaste-prostateuomaste-aspida-mas-h-gnwsh


«Oδηγίες σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 στις Σχολικές Μονάδες και φορείς που προσφέρουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες»

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΑΙΟ


«Συζητώντας και στηρίζοντας τους μαθητές για τον Covid -19: Χρήσιμες επισημάνσεις για εκπαιδευτικούς και σχολεία»  του Εργαστηρίου Σχολικής ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το έντυπο περιλαμβάνει χρήσιμες επισημάνσεις για τους εκπαιδευτικούς και τα σχολεία σχετικά με την ψυχοκοινωνική υποστήριξη των μαθητών στο σχολικό περιβάλλον για τον κορωνοϊό – Covid -19.

http://www.centerschoolpsych.psych.uoa.gr/images/psychologiki-stirixi-st-sxolei-gia-koronoio_covid19.pdf

https://www.facebook.com/schoolpsychlab/photos/a.1962983080455503/2869963483090787/?type=3&theater			
Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση