ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ-ΩΝ ΤΗΣ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ “Α΄ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ”/ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2014-15

Μαθητές & μαθήτριες της Β΄ Γυμνασίου κατά το σχολικό έτος 2014-15 συμμετείχαν και διακρίθηκαν στον “Α΄ Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργικής Γραφής”, που διοργάνωσε το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Παν/μίου Δυτικής Μακεδονίας και οι Εκδόσεις Γαβριηλίδη, με θέμα τη διαφορετικότητα. Πιο συγκεκριμένα:

– Στην κατηγορία Comics απέσπασαν βραβείο οι μαθήτριες Δέσποινα Παπαευστρατίου & Ελένη Πυργιώτη με το κόμικ: «Τα χρώματα και οι προσευχές τρομάζουν….».

– Στην κατηγορία video απέσπασαν έπαινο οι μαθητές Μαναβάκης Απόστολος, Μαστρομανώλης Χρήστος και Μουρμούρης Ελευθέριος με το βίντεο: «Έχουμε ένα όνειρο…».

Η τελετή απονομή των βραβείων και των επαίνων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιουνίου 2015 και ώρα 12.30 μ.μ. στις εκδόσεις Γραβριηλίδη (Αθήνα). Στη συνέχεια θα αποσταλούν τα βραβεία και οι έπαινοι στις νικήτριες & τους νικητές. Τα comics και τα video που διακρίθηκαν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Παν/μίου Δυτικής Μακεδονίας (http://dim-grafi.uowm.gr/).

Η Υπεύθυνη (και πολύ περήφανη για τις μαθήτριες & τους μαθητές της) καθηγήτρια

Έλ. Κελεσίδου

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση