Γιορτή 25ης Μαρτίου 2023

Στα πλαίσια της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 παρουσιάστηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα, όπως ταιριάζει στην κορυφαία αυτή επέτειο, την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 και ώρα 9:00 π.μ., η γιορτή του σχολείου μας.
Πλευρές και πρόσωπα της Ελληνικής Επανάστασης φωτίστηκαν από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της Ε’ και Α’ τάξης τιμώντας τα 202 χρόνια της. Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τραγούδια που απέδωσε με επιτυχία η χορωδία της Ε’ τάξης.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στους εκπαιδευτικούς των τμημάτων Καρδέλη Χρυσούλα, Μπακλατζή Αναστασία, Εμμανουηλίδου Φωτεινή, Καρακαβίδου Μαρία καθώς και στη μουσικό του σχολείου μας Τζίμπουλα Αρετή για την άψογη προετοιμασία των παιδιών της χορωδίας μας.
Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχόμαστε στους μαθητές και στις μαθήτριες μας να αναγνωρίζουν και να τιμούν τα οράματα της ελευθερίας του 1821 για πολλά χρόνια!
Και ας μην ξεχνάμε ότι….η τιμή στους ήρωες του ’21 είναι δεδομένη, αποκτά όμως μεγαλύτερο νόημα όσο εμείς παραμένουμε συνεπείς στον αγώνα για την αυτοβελτίωσή μας.
giorth 1 Copygiorth2 Copygiorth3 Copygiorth5 Copygiorth4
Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *