Σεμινάριο στο Άμστερνταμ

Το σχολείο μας συνεχίζει την πραγματοποίηση του Erasmus+ προγράμματος που εκπονεί με την παρακολούθηση σεμιναρίου με θέμα τις βασικές δεξιότητες του 21ου αιώνα που είναι Δημιουργικότητα, Κριτική Σκέψη, Επικοινωνία και Συνεργασία .

Η επικοινωνία και η συνεργασία είναι θεμελιώδεις δεξιότητες ζωής τις οποίες οι μαθητές μπορούν να αντλήσουν από τις καθημερινές τους εμπειρίες στο σχολείο και να διαμορφώσουν την ικανότητά τους να ζουν, να συνδέονται με άλλους και να εργάζονται καλά στο μέλλον τους.

Η δημιουργικότητα και η κριτική σκέψη αντιπροσωπεύουν αδιαχώριστες στάσεις και ικανότητες για καινοτομία , οι οποίες, σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, μπορούν να διδαχθούν, να διδαχθούν και να εφαρμοστούν σε οποιαδήποτε τάξη.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν οι εκπαιδευτικοί Χούνου Μαρία, Μπακλατζή Αναστασία και Μπούτσιου Ευαγγελία και οι γνώσεις που αποκόμισαν θα διαχυθούν στους υπόλοιπους συναδέρφους με σκοπό την ενσωμάτωση καλών πρακτικών και μεθόδων στη διδασκαλία τους.

Μια φανταστική Erasmus εμπειρία με υπέροχους συναδέλφους από Ισπανία, Ιταλία, Σλοβακία προσέφερε το σεμινάριο στο Amsterdam , ένωσε λαούς και κουλτούρες και μας χάρισε μοναδικές στιγμές!

amsterdam amsterdam 2 amsterdam 3 amsterdam4

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσιεύθηκε στην Erasmus+. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.

Αφήστε μια απάντηση