Μαθαίνω να διδάσκω την Αποδοχή στην Ψηφιακή τάξη

«Μαθαίνω να διδάσκω την Αποδοχή στην Ψηφιακή τάξη» είναι ο τίτλος του νέου μας σχεδίου Erasmus+ που εγκρίθηκε και αφορά τη μαθησιακή κινητικότητα προσωπικού σχολικές εκπαίδευσης. Με το σχέδιο αυτό στοχεύουμε στη διεθνοποίηση του προγράμματος σπουδών του σχολείου μας και την ένταξη στο διδακτικό μας πρόγραμμα εναλλακτικών τρόπων διδασκαλίας με τη βοήθεια των σύγχρονων εργαλείων των τεχνολογιών και της πληροφορίας και με σκοπό πάντα την ένταξη και κοινωνικοποίηση των ευπαθών μαθητικών ομάδων που έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση και που τους κάνει να περιθωριοποιούνται και να πέφτουν θύματα σχολικού εκφοβισμού.
Κατά την υλοποίησή του θα πραγματοποιηθούν δύο επιμορφωτικές δραστηριότητες:
α) «Πρόσφυγες και μετανάστες: κοινωνική συμπερίληψη στην ΕΕ μέσω μη παραδοσιακής εκπαίδευσης» στη Λεμεσό, που αναφέρεται στην ένταξη των προσφύγων και μεταναστών στην ευρωπαϊκή κοινότητα μέσω πρωτοποριακών μεθόδων διδασκαλίας.
β) «Δημιουργικότητα στη διδασκαλία και τη μάθηση με τη χρήση Η/Υ» στη Μαδρίτη που αναφέρεται στη δημιουργικότητα κατά τη διαδικασία της διδασκαλίας μέσω της εξοικείωσης με τους Η/Υ, των web2.0, του Edmodo, του Blogging και δίνει ευχάριστους και πρωτότυπους τρόπους για κοινωνικοποίηση των μαθητών μέσω του Η/Υ.

Κατηγορίες: Erasmus+, KA1, Διαφορετικότητα, Δράσεις, Ευρωπαϊκά Προγράμματα. Ετικέτες: . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *