Αρχεία για 25 Απριλίου, 2016

Η Δ΄ τάξη στη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας 20-4-16

Την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016 οι μαθητές της Δ΄ τάξης, συνοδευόμενοι από τους δασκάλους μας κ. Χατζηγεωργακίδη Γεώργιο και κα Στρατηγού Ζωή,  επισκεφθήκαμε τη Δημοτική Τηλεόραση Ορεστιάδας. Η επίσκεψη είχε ως στόχο να γνωρίσουμε τον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Τηλεόρασης και γενικότερα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.  

Λαμπάδες για το Χαμόγελο του Παιδιού

Οι μαθητές του τμήματος Ε2, με την καθοδήγηση της δασκάλας μας κας Γαρουφαλή Αλίκης,  συνεργαστήκαμε για να κατασκευάσουμε πασχαλινές λαμπάδες και ζωγραφιές και να τις χαρίσουμε στα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού που βρίσκεται στην Κυλλήνη. Όλα τα παιδιά αξίζουν ένα χαμόγελο κι εμείς θα χαρίσουμε πολλά στα 23 παιδικά προσωπάκια που φιλοξενούνται εκεί.

Λαμπάδες για τα Παιδικά Χωριά S.O.S.

Λαμπάδες αναστάσιμες, λαμπάδες πανέμορφες, έφτιαξαν με πολλή αγάπη οι γλυκύτατες δασκάλες μας, Γαρουφαλή Αλίκη και Χουρσόγλου Αργυρώ. Κι έφεραν στο σχολείο μας τα χρώματα και τη χαρά της Άνοιξης και της Ανάστασης, και κυρίως, πολλή αγάπη. Οι υπέροχες λαμπάδες έγιναν ανάρπαστες και τα χρήματα (συγκεντρώθηκαν 400 ευρώ) στάλθηκαν στα Παιδικό Χωριό S.O.S. στο Αρίστηνο Αλεξανδρούπολης. […]