Η βράβευση των διακριθέντων μαθητών του σχολείου μας στον 3ο διαγωνισμό σκίτσου για την οδική ασφάλεια

Βράβευση 7Η τελετή βράβευσης έγινε στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, παρουσία του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλου. Παρέστησαν σ’ αυτοί, βουλευτές, γ.γραμματείς εκπρόσωποι φορέων, γονείς και μαθητές.  Την ευθύνη οργάνωσης είχαν η διεύθυνση πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και η επιστημονική ομάδα Εducartoon του εκδότη Νικόλαου Νίκα που συνεργάζεται με τον σκιτσογράφο Μιχάλη Κουντούρη.

Φέτος ήταν η 3η χρονιά που πραγματοποιήθηκε ο πανελλήνιος μαθητικός διαγωνισμός σκίτσου με θέμα την οδική ασφάλεια. Αφορά μαθητές των τριών τελευταίων τάξεων του Δημοτικού απ’ όλη τη χώρα δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων. Οι συμμετοχές έφτασαν τις 1100 από σχολεία όλης της Ελλάδας. Τα βραβεία που δόθηκαν είχαν το όνομα «Βραβεία Άρης Σταθάκης» ως φόρος τιμής στο έργο του αείμνηστου δημοσιογράφου Άρη Σταθάκη που υπήρξε πρωτεργάτης στα θέματα οδικής ασφάλειας στη χώρα μας.

Ο υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος, μιλώντας είπε μεταξύ άλλων: «Η σημερινή εκδήλωση αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς είναι αφιερωμένη στο έργο του αείμνηστου Άρη Σταθάκη. Ενός σπουδαίου άνθρωπου και καλού φίλου που διακρινόταν για το πάθος του στην εθνική υπόθεση της Οδικής Ασφάλειας και έδωσε πολλά γι’ αυτήν».

Στιγμιότυπα από την τελετή → Βράβευση για οδική ασφάλεια 19 Δεκ 2014

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *