Εγγραφές μαθητών και μαθητριών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021

2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

Λουτράκι 15/5/2020
blogs.sch.gr/2dimlout/

Εγγραφές μαθητών και μαθητριών στα Δημοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος 2020-2021

Ανακοινώνεται ότι οι εγγραφές των μαθητών που θα φοιτήσουν στην Α΄ τάξη Δημοτικού τη σχολική χρονιά 2020 – 2021, αρχίζουν την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 και λήγουν την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020.

Επισημαίνεται ότι τη σχολική χρονιά 2020-2021 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2014 έως και 31-12-2014.

Όρια σχολικής περιφέρειας του σχολείου

Περικλείεται από τις οδούς: Ποσειδώνος από τη συμβολή της με την Κανάρη, Κανάρη (μονοί αριθμοί), Χατζοπούλου (ζυγοί αριθμοί) μέχρι το τέρμα (Πάρκο Δεξαμενής) και εν συνεχεία Ναυπλίου, Θηβών, Κερκύρας μέχρι την οδό Ηραίου και νότια (δεξιά) αυτής. Ποσειδώνος από τη συμβολή της με την Κανάρη έως την οδό Πάρου, Πάρου (μονοί αριθμοί), Κυκλάδων (μονοί αριθμοί), Αντ. Νικολοπούλου (πρώην Μήτσιου) (μονοί αριθμοί) και ευθεία προέκταση αυτής (αριστερή πλευρά της οδού), έως τα όρια του οικιστικού ιστού της πόλεως.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

α. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας. Διευκρινίζεται ότι για την εγγραφή των μαθητών/τριών στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς/κηδεμόνες, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΑΙΘ.
β. Επίδειξη βιβλιαρίου υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.).
δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας. Συνιστάται, οι Διευθυντές/ντριες των Σχολικών Μονάδων όπως ελέγχουν με ιδιαίτερη προσοχή το εν λόγω αποδεικτικό στοιχείο, προκειμένου οι αιτήσεις εγγραφής να υποβάλλονται αποκλειστικά και μόνο στο σχολείο που ανήκουν οι μαθητές/τριες σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας.
ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου και Πιστοποιητικό Φοίτησης Νηπιαγωγείου για την εγγραφή στο Δημοτικό.
(Μέχρι την ημερομηνία έκδοσης του «Πιστοποιητικού φοίτησης», το νηπιαγωγείο εκδίδει «Βεβαίωση Φοίτησης» η οποία θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του μαθητή για την εγγραφή του στο δημοτικό).
στ. Αίτηση Εγγραφής
Τα ίδια δικαιολογητικά (μεταφρασμένα) απαιτούνται για την εγγραφή των αλλοδαπών μαθητών. Οι αλλοδαποί μαθητές μπορούν να εγγραφούν με ληξιαρχική πράξη γέννησης ή ομοειδές πιστοποιητικό.

Οι εγγραφές γίνονται στο Γραφείο της Διευθύντριας του 2ου Δημοτικού Σχολείου, τις εργάσιμες ημέρες του Μαΐου και ώρες 09:30 π.μ. έως 12:00 μ.μ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη Διευθύντρια του Σχολείου ή στο τηλέφωνο 2744 063490

Για να δείτε και να κατεβάσετε ΑΙΤΗΣΗ πατήστε εδώ

Για να δείτε και να κατεβάσετε το Α.Δ.Υ.Μ. πατήστε εδώ

Για να δείτε και να κατεβάσετε την ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ για το Ολοήμερο πατήστε εδώ