Κατηγορίες
Νέα και Ανακοινώσεις

Εθελοντική αιμοδοσία για τη δημοτική τράπεζα αίματος του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδόρων

ΑΦΙΣΑ

Κατηγορίες
Νέα και Ανακοινώσεις

Σχολικό Πρωτάθλημα «Πάμε Ανακύκλωση»Λήψη αρχείουΛήψη αρχείου

 

Κατηγορίες
Νέα και Ανακοινώσεις

Αντικατάσταση μπασκετών

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου, ευχαριστούν θερμά τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων για την αντικατάσταση των ταμπλό στις μπασκέτες του σχολείου μας.

IMG 20211112 123734547 HDR

Κατηγορίες
Νέα και Ανακοινώσεις

Πρόγραμμα Υποστήριξης Γονεϊκών ΙκανοτήτωνΛήψη αρχείου

Κατηγορίες
Σύλλογος Γονέων

Δωρεά συσκευών προβολής (Projectors)

Η Διευθύντρια και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχαριστούν θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λουτρακίου για την προσφορά δύο σύγχρονων συσκευών προβολής (projectors) στο σχολείο μας. Οι συσκευές θα τοποθετηθούν σε αίθουσες διδασκαλίας αναβαθμίζοντας ποιοτικά την εκπαιδευτική διαδικασία.

projectors

Κατηγορίες
Νέα και Ανακοινώσεις

Οδηγίες για την Πλατφόρμα EDUPASSΛήψη αρχείου

Κατηγορίες
Δραστηριότητες

Συμμετοχή του σχολείου μας στο πρόγραμμα ανακύκλωσης followgreen

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το σχολείο μας φέτος συμμετέχει στο πρόγραμμα ανακύκλωσης Followgreen, μέσω του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων. Ήδη έχουν τοποθετηθεί ειδικοί κάδοι ανακύκλωσης χαρτιού σε κάθε αίθουσα διδασκαλίας, όπου τα παιδιά μπορούν να ανακυκλώνουν χαρτί (βιβλία, τετράδια, εφημερίδες, περιοδικά κ.τ.λ.). Επίσης υπάρχουν κάδοι για την ασφαλή απόρριψη μπαταριών. Στην ιστοσελίδα* του προγράμματος https://followgreen.gr/loutraki μπορείτε να ενημερωθείτε, να παίξετε παιχνίδια μαζί με τα παιδιά σας και να κερδίσετε πόντους. Οι πόντοι που κερδίζετε μπορούν να εξαργυρωθούν είτε με αγορές σε επιχειρήσεις της πόλης μας, είτε να δωριστούν στο σχολείο μας που συμμετέχει σε σχετικό διαγωνισμό. Ας σκεφτούμε καθαρά και οικολογικά!

*Υπάρχει εφαρμογή followgreen για χρήση σε κινητά τηλέφωνα και tablets Λήψη αρχείου

Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Δήλωση αποτελέσματος self test στην πλατφόρμα edupass

Ανακοινώνεται ότι από 01/11/2021 η δήλωση του αποτελέσματος στο self test θα γίνεται στην εξής σελίδα: https://edupass.gov.gr/  

Το αρνητικό αποτέλεσμα θα εκτυπώνεται και θα επιδεικνύεται από τα παιδιά κανονικά κάθε Τρίτη και Παρασκευή, όπως γινόταν μέχρι τώρα.Λήψη αρχείου

Κατηγορίες
Χωρίς κατηγορία

Αναστολή λειτουργίας σχολικών μονάδων για την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 στον Δήμο Λουτρακίου

Ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων αποφασίζει την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων και των παιδικών σταθμών του Δήμου, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των μαθητών, λόγω των επικείμενων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες και να επηρεάσουν και τον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.

Κατηγορίες
Νέα και Ανακοινώσεις

Επέκταση λειτουργίας ολοήμερου προγράμματος ως τις 16:00

Ανακοινώνεται ότι από την ερχόμενη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 και στο εξής, το ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργεί ως τις 4:00 μ.μ.

Προσοχή: Ισχύει μόνο για όσα παιδιά έχουν δηλώσει οι γονείς αυτή την ώρα αποχώρησης. Τα υπόλοιπα θα αναχωρούν στις 3:00 μ.μ.