Μια μαγική επιστημονική περιπέτεια για τη Β΄ Τάξη στο «Μουσείο Πειραμάτων»!
Μια ξεχωριστή εκπαιδευτική εμπειρία έζησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης του σχολείου μας, πραγματοποιώντας μια συναρπαστική επίσκεψη στο «Μουσείο Πειραμάτων».
Από την πρώτη στιγμή, τα παιδιά κατάλαβαν ότι δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο μουσείο. Βρέθηκαν σε έναν μαγικό χώρο που αντί για απλή παρατήρηση ήταν γεμάτος δράση και ανακάλυψη!
Οι μικροί μας επιστήμονες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα από τα πιο δημοφιλή προγράμματα του μουσείου: το διαδραστικό εργαστήριο «Η μάγισσα Ξερόλα και το παραμύθι των πειραμάτων».
Εκεί μαζί με τη Μπία Βιολογία, τη Φίφη Φυσική και τη Ντία Χημεία , τρεις αναπάντεχους συμμάχους, τα παιδιά επιστράτευσαν τη φαντασία και την παρατηρητικότητά τους, έλυσαν πρωτότυπους γρίφους και πέρασαν με επιτυχία δύσκολες δοκιμασίες.
Μέσα από το παιχνίδι και το παραμύθι, οι μαθητές μας ανακάλυψαν τον μαγικό κόσμο των φυσικών επιστημών και επέστρεψαν στο σχολείο γεμάτοι ενθουσιασμό, νέες γνώσεις και χαμόγελα.
Οι εκπαιδευτικοί της Β΄ τάξης : Μήτρου Κων/να , Τζουβάρα Αικατερίνη


