Erasmus Days 2020

Το σχολείο μας γιόρτασε τις  ημέρες Erasmus 2020 σε συνεργασία με τέσσερα ακόμη σχολεία που συμμετέχουν στη σχολική σύμπραξη Erasmus+ ΚΑ229 με τίτλο M.A.G.I.C. (Myths, Tales, Art and Games for Intercultural Cooperation), την οποία    συντονίζει το σχολείο μας και συμμετέχουν ως εταίροι σχολεία από την Εσθονία, τη Λιθουανία, τη Βουλγαρία και την Ιταλία. Οι δραστηριότητες διήρκησαν πέντε ημέρες και  περιελάμβαναν:

  • Αφιέρωμα σε κάθε χώρα με παρουσίαση εργασιών, δημιουργία αφίσας, γνωριμία με έναν ήρωα από αυτή, εργαστήρια κατασκευών.
  • Μαθητές – πρεσβευτές της κάθε χώρας παρουσίαζαν τις παραπάνω εργασίες σε κάθε τμήμα του σχολείου.
  • Σταδιακή συμπλήρωση του τοίχου «MAGIC WEEK» με έκθεση των εργασιών στο προαύλιο.
  • Live event όπου εκπαιδευτικοί και μαθητές από όλα τα σχολεία του προγράμματος έκλεισαν τις εκδηλώσεις με τραγούδια και παρουσιάσεις των δράσεων τους.

Ο Ηρακλής, η Raggie, η Baba Marta, η Jurate και ο  Kastytis, η Parthenope συναντήθηκαν στα πλαίσια του Erasmus και ένωσαν τους εταίρους του MAGIC με έναν τρόπο μοναδικό!  Ήταν, πραγματικά, μια magic week!

Οι δράσεις συνεχίζονται με αφιέρωμα στο πρόγραμμα Take Care που συντονίζει σχολείο της Φινλανδίας και συμμετέχουν ως εταίροι, εκτός από το σχολείο μας, σχολεία από την Κύπρο, τη Ρουμανία, το Βέλγιο και την Καταλονία (Ισπανία)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *