Βράβευση του σχολείου μας από τη Unicef !!!

ΑΦΙΣΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΒΡΑΒΕΙΟ 3 - 21ΔΗΜ ΑΘΗΝΩΝ Α1

Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Δικαιωμάτων του Παιδιού, (20 Νοεμβρίου), η UNICEF απένειμε σήμερα σε ειδική τελετή, στη Στοά του Βιβλίου, τα Βραβεία UNICEF 2013. Απονεμήθηκαν σε σχολεία της χώρας αλλά και σε προσωπικότητες για τη σημαντική συμβολή τους στην προώθηση των δικαιωμάτων των παιδιών, στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Τα βραβεία στους μαθητές και τα σχολεία, δόθηκαν στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Τα Παιδιά Γράφουν & Ζωγραφίζουν τα Δικαιώματά τους». Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη συνεργασία του υπουργείου Παιδείας και οι μαθητές μέσα από αφίσες, παραμύθια και εφημερίδες, πραγματεύονται θέματα όπως η βία, η φτώχεια, οι διακρίσεις και ο ρατσισμός.

Το σχολείο μας, με την εξαιρετική αφίσα που έφτιαξαν πέρσυ οι μαθητές του Α1 με τη δασκάλα τους Μαρία Κελεπούρη, κέρδισε το τρίτο βραβείο.

Σε λίγες μέρες θα αναρτήσουμε βίντεο και φωτογραφίες από τη βράβευση.

Τα καλύτερα έργα των παιδιών από όλη τη χώρα θα εκτίθενται στη Στοά του Βιβλίου από τις 19 έως τις 22 Νοεμβρίου, 11.00 – 14.00 και 17.00 – 20.00.

 

1 σχόλιο στο “Βράβευση του σχολείου μας από τη Unicef !!!

  1. Και σε ανώτερα! Χρειαζόμαστε όλοι να βλέπουμε παιδιά μας να δημιουργούν και να ονειρεύονται και δασκάλους να τα στηρίζουν και να τα.ενθαρρύνουν! Ευχαριστούμε. Μια πολύτεκνη μητέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *