ΕΥΧΕΣ – ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Αγαπητοί γονείς και μικροί μας μαθητές…

Τα σχολεία ανοίγουν και σας περιμένουμε όλους να ανταμώσουμε  σε μια ακόμη σχολική χρονιά… όμως τη χρονιά… θα την χαρακτήριζε κανείς  λίγο δύσκολη, λίγο διαφορετική!!!

Αλλά εμάς μας αρέσουν τα δύσκολα και τα διαφορετικά και θα ανοίξουμε το αγαπημένο μας σχολείο  για να τραγουδήσουμε, να παίξουμε, να γελάσουμε, να μάθουμε νέα πράγματα και να ανοίξουμε νέους δρόμους στην γνώση, στην δημιουργικότητα, την φαντασία…..Με υπομονή, επιμονή και πολλή αγάπη θα τα καταφέρουμε.

Δεν ξεχνάμε, όμως το νέο μας εργαλείο.. το νέο μας εφόδιο..την μάσκα μας… όπως επίσης και να τηρούμε όλους τους νέους κανόνες που πρέπει να εφαρμόζουμε για να είμαστε όλοι καλά, ασφαλείς, γεροί και δυνατοί! Θα αφήσουμε έτσι για λίγο στην άκρη αγκαλιές και φιλάκια, ζουλήγματα και πειραγματάκια και θα μάθουμε νέα κολπάκια!!!

Φέτος, λοιπόν, αγαπητά μας παιδιά κάτι νέο ετοιμάζεται στο σχολείο μας… θα γίνουμε όλοι Σούπερ Ήρωες!!!! Μην ξεχάσετε, λοιπόν, την μάσκα σας για αυτό το νέο μαγικό ταξίδι, που ανυπομονούμε να πραγματοποιήσουμε όλοι μαζί…

Ο αγιασμός στο νηπιαγωγείο μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στις 10:30 π.μ. στο προαύλιο του σχολείου μας.

  Σύμφωνα με  εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ.  για λόγους αποφυγής διασποράς του Covid-19 θα πρέπει τα παιδιά και οι γονείς να φορούν μάσκα τηρώντας απόσταση από τους άλλους γονείς και τα παιδιά.

         Καλή δημιουργική και ασφαλή χρονιά!!!!!

             Με εκτίμηση,

             Οι νηπιαγωγοί.

                               

 

Κατηγορίες: Χωρίς κατηγορία. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.