Bήματα για τη ζωή,2025-12ος βοηθός
Τελευταίος βοηθός για το 2025 ήταν ο Λουκάς.
Το πρωί της Δευτέρας 15 Δεκεμβρίου 2025 ο Λουκάς φόρεσε την κονκάρδα του και ξεκίνησε η μέρα του ως βοηθός αφού μας έφερε στο σχολείο τα αγαπημένα του πράγματα. Ο πίνακας του βοηθού γέμισε από φωτογραφίες με τα σημαντικότερα ως τώρα γεγονότα της ζωής του…Μας έφερε και ένα υπέροχο παραμύθι για τα συναισθήματα που διαβάσαμε την Παρασκευή στο νηπιαγωγείο μας.
Μας έδειξε και το αγαπημένο του παιχνίδι το οποίο άφησε για λίγες μέρες στο σχολείο για να παίξουν και οι φίλοι του!
Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου λοιπόν, ήρθε η μανούλα του και μας μίλησε για το Λουκά.Ο Λουκάς έχει αδερφή την Ελένη που είναι προνήπιο στην τάξη μας και τη Βασιλεία που είναι ενός έτους.Ο μπαμπάς του είναι από τη Νικήσιανη Καβάλας , ο Λουκάς πηγαίνει συχνά εκεί για να βλέπει τους συγγενείς του και μας μιλάει πολλές φορές στο νηπιαγωγείο για τη Νικήσιανη.
Του δώσαμε το βραβείο βοηθού με τις φιλοφρονήσεις και η μανούλα του που είναι νηπιαγωγός ετοίμασε δωράκια για τα παιδιά.
Ήταν μια υπέροχη μέρα για όλους μας, για το Λουκά και για τη μαμά του!!!!Το νηπιαγωγείο μας γέμισε θετικά συναισθήματα, χαρά και χαμόγελα.
Επόμενη βοηθός η Αλεξάνδρα.




















































