Βήματα για τη ζωή-2025,5ος βοηθός
Βοηθός της εβδομάδας που μας πέρασε ήταν η Βάλια.Το πρωί η Βάλια φόρεσε την κονκάρδα της και ξεκίνησε η μέρα της ως βοηθός.
Τη Δευτέρα μας έφερε το αγαπημένο της παιχνίδι, ένα φανταστικό ξύλινο σπιτάκι και φωτογραφίες από μωρό έως την ηλικία των πέντε ετών. Τα παιδιά έπαιξαν με το παιχνίδι της Βάλιας, όλη την εβδομάδα.
Διαβάσαμε το αγαπημένο της παραμύθι και τα παιδιά ενθουσιάστηκαν.
Την Πέμπτη ήρθε η μανούλα της και μας είπε για την Βάλια πολλά περιστατικά από τη ζωή της. Πέρυσι η Βάλια πήγαινε προνήπια στο Κυριάκι Βοιωτίας, τόπος καταγωγής του μπαμπά της.Τέλος Μαρτίου ήρθαν να μείνουν στη Φαλάνη, τόπος καταγωγής της μαμάς της.
Μάθαμε λοιπόν για τα μέλη της οικογένειάς της, το αγαπημένο της παιχνίδι, το αγαπημένο της φαγητό, το τραγούδια που της αρέσουν, καθώς επίσης και ποια είναι η αγαπημένη της γωνιά στο νηπιαγωγείο. Άκουσε πολλές φιλοφρονήσεις από τα παιδιά που ζέσταναν πολύ την καρδούλα της και της δώσαμε το βραβείο βοηθού.
Ευχαριστούμε πολύ Βάλια για την όμορφη μέρα που μας χάρισες και μας έδωσες την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε καλύτερα!!!
Η μανούλα σου είναι υπερήφανη για σένα! Την ευχαριστούμε για τις σοκολάτες που πρόσφερε στα παιδιά.
Όμορφες στιγμές με τη βοηθό της τάξης μας.
Επόμενη βοηθός η γλυκιά μας Μαριλένια!!!



