Η καλύτερη μαμά του κόσμου

Μάι 20207

Τραγούδι : Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Candy Girls – Artemis

Πηγή JPG : https://www.artranked.com/topic/Mother

Ένα Σχόλιο στο άρθρο

“Η καλύτερη μαμά του κόσμου”

  1. 7 Μαΐου, 2020 στις 18:00       ΙΩΑΝΝΑ ΛΟΥΚΙΔΟΥ Έγραψε:

    Καλησπέρα σας κυριες μου-ΑΙΜΙΛΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΝΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!Με συγκινήσατε πολύ με το τραγουδι για τις μανουλες αλλα πιο πολύ αναπολησα τις προηγούμενες γιορτες που ετοιμάζατε μαζι με τα παιδια μας για εμας τις μανουλες.Δυστυχως φετος οι συνθήκες δεν μας επιτρεπουν να ΚΛΑΨΟΥΜΕ(εγω τουλάχιστον εκλαιγα με την ψυχη μου) ακουγοντας τα παιδακια μας να μας τραγουδουν ουτε να παρουμε το καθιερωμενο δωρακι μας(το οποιο ετοιμαζαν οι δασκάλες μας μαζι με τα μικρούλια μας ολη την εβδομαδα)!!!!!!!


Πρόσφατα σχόλια

Ημερολόγιο άρθρων

Απρίλιος 2026
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Σαν σήμερα

2/4/1800: Ο Μπετόβεν παρουσιάζει για πρώτη φορά την 1η Συμφωνία του.
   - Σχετικές αναρτήσεις

2/4/742: Γεννιέται ο Καρλομάγνος, ο βασιλιάς των Φράγκων και ιδρυτής -αυτοκράτορας της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας.
   - Σχετικές αναρτήσεις

2/4/: Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου
Εορτάζεται την ημέρα των γενεθλίων του Δανού παραμυθά Χανς Κρίστιαν Άντερσεν (2 Απριλίου 1805) και σκοπός της είναι να εμπνεύσει στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα.
   - Σχετικές αναρτήσεις

2/4/: Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού
Η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού, καθιερώθηκε το 2007 από τον ΟΗΕ. Η πρωτοβουλία αυτή, έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις ανάγκες των αυτιστικών ατόμων, συμβάλλοντας στην αποδοχή και ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία.
   - Σχετικές αναρτήσεις



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων