Επαγγελματικός Προσανατολισμός: Online συζήτηση με Executive Chef

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου οι μαθητές του τμήματος των Γερμανικών της Β΄ Γυμνασίου είχαν την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τον Executive Chef του Mariott της Βουδαπέστης κ. Κωνσταντίνο Καρνάκη και να του θέσουν τα ερωτήματά τους σχετικά με το επάγγελμα του μάγειρα και του executive chef. Η επικοινωνία έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος The Tipping Point, το οποίο φέρνει χιλιάδες ανθρώπους – πρότυπα (μέντορες) από όλο τον κόσμο σε επαφή με μαθητές, μέσω της χρήσης live video. Στόχος της δράσης είναι να συμβάλει στη λήψη πιο συνειδητοποιημένων αποφάσεων από τους μαθητές  σε σχέση με την επαγγελματική & ακαδημαϊκή τους πορεία. Η συνεδρία  έγινε με την συνεργασία της κ.  Λαμπροπούλου Π. και της  Δ/ντριας κ. Σκουρολιάκου Π.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση