1ο ΕΠΑΛ Αμυνταίου

το blog του 1ου ΕΠΑΛ Αμυνταίου Φλώρινας

Αρχεία για Μάρτιος, 2015

Ημερίδα μέσω τηλεδιάσκεψης με θέμα: “Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο”

Μαρ 201526

Μετά από πρόσκληση συμμετοχής σε τηλεδιάσκεψη, το ΕΠΑΛ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ συνδέθηκε την Πέμπτη 26-03-2015 στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο και πήρε μέρος στην ενημέρωση σχετικά με την “Ασφαλή πλοήγηση στο Διαδίκτυο”.

Εορτασμός της Επετείου της 25ης Μαρτίου

Μαρ 201526

Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24-03 εορταστική εκδήλωση στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΕΠΑΛ. Στην εκδήλωση οι μαθητές του Λυκείου παρουσίασαν ποιήματα και θεατρικό σχετικά με την επέτειο. Η εκδήλωση έκλεισε με χορευτικό από ομάδα του σχολείου.  

Ενημέρωση σχετικά με το φαινόμενο της Έκλειψης Ηλίου

Μαρ 201526

Την Παρασκευή 21 Μαρτίου έλαβε χώρα η πρώτη έκλειψη ηλίου για το 2015. Το φαινόμενο ήταν μερικώς ορατό από την χώρα μας με ποσοστό κάλυψης στη Φλώρινα σχεδόν 41% . Κατά την εξέλιξη του φαινομένου πραγματοποιήθηκε ενημέρωση στις αίθουσες των διαδραστικών πινάκων και παρατήρηση του φαινομένου με τη βοήθεια ειδικών μασκών από το Εργαστήριο Μηχανολογίας( […]

Εκδήλωση με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα κατά των Φυλετικών Διακρίσεων

Μαρ 201526

Η 21 Μαρτίου έχει οριστεί ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά των Φυλετικών Διακρίσεων και κατά του Ρατσισμού. Με αφορμή τον εορτασμό της ημέρας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση ενημέρωσης με στόχο την ευαισθητοποίηση σε θέματα ρατσισμού.

Συνάντηση του κ. Διευθυντή με τους μαθητές στα πλαίσια της συνέλευσης της μαθητικής κοινότητας & Ενημέρωση των εκπαιδευτικών της σχολικής μονάδας σε θέματα λειτουργίας των διαδραστικών πινάκων.

Μαρ 201520

Στις 11 Μαρτίου 2015 στα πλαίσια της συνέλευσης της μαθητικής κοινότητας έγινε συνάντηση του κ. Διευθυντή με όλους τους μαθητές συζητώντας τα προβλήματα του σχολείου.

Αδελφοποίηση Σχολικών Μονάδων

Μαρ 201519

Διαβιβ.αδελφοποίησης10-3-2015

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι:

Κοινωνικά Δίκτυα

ΩΡΕΣ ΕΝΑΡΞΗ-ΛΗΞΗ

ΩΡΕΣ	ΕΝΑΡΞΗ-ΛΗΞΗ

Kαιρός



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων