ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ”

Σήμερα Τετάρτη 27/11/2019 τα παιδιά του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση με τίτλο «Ο  κλέφτης  των αστεριών» στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Κομοτηνής. Μαζί μας την παράσταση παρακολούθησαν τα παιδιά του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κομοτηνής και Νηπιαγωγείου Γενικής Αγωγής της πόλης μας.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο δόκτωρ Αλοϊσιους Τζιχάρ ύπουλα, με τις μαγικές του δυνάμεις επιθυμεί να αποκτήσει όλα όσα μπορούν να ικανοποιήσουν το υπέρμετρο Εγώ του: την παγκόσμια εξουσία και φυσικά, τον πλούτο που τη συνοδεύει.
Ποιο είναι, όμως, το τίμημα που πρέπει να πληρωθεί γι’ αυτό; Να βυθιστεί ο κόσμος στο σκοτάδι! Να χαθούν για πάντα τ’ αστέρια από τη Γη! Ετοιμάζεται, δηλαδή, να γίνει ο κλέφτης των αστεριών!Αλλά, κάτι πρέπει να γίνει! Ο κλέφτης των αστεριών είναι επικίνδυνος και πρέπει να σταματήσει!… «Ο κλέφτης των αστεριών» είναι μια ιστορία που μας καλεί όλους να παλέψουμε για την ομορφιά της ζωής. Όχι για μια άπιαστη, μακρινή ομορφιά, αλλά γι’ αυτήν που είναι δίπλα μας, κοντά σε μας, τους ανθρώπους, αλλά και στη φύση.
Με όχημα το παραμύθι, δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να  ταξιδέψουν σε κόσμους μαγικούς,  να διδάχτούν, να διασκεδάσουν  και να συμμετέχουν ενεργά τραγουδώντας. Στο τέλος της παράστασης  χειροκρότησαν με την ψυχή τους και με μεγάλο ενθουσιασμό.