ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αγαπητοί μας γονείς και κηδεμόνες

Με λύπη μας σας  πληροφορούμε πως το σχολείο μας θα παραμείνει κλειστό από 19/10/2020 έως και 30/10/2020 λόγω κρούσματος covid-19.

Το σχολείο έχει ήδη απολυμανθεί και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από τους εκπαιδευτικούς να επικοινωνήσουν μαζί σας έτσι ώστε να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατό

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ !

Ευχαριστούμε θερμά το κατάστημα «Το παιχνίδι» που δέχθηκε να φιλοξενήσει στο χώρο του τον  Κουμπαρά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής.
 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΔΙΠΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!

Την Τετάρτη 7/10/2020 γιορτάσαμε στην παιδική χαρά μας την ονομαστική γιορτή δύο μαθητριών μας.  Τα κεράσματα και οι ευχές μας χαροποίησαν όλους, μικρούς και μεγάλους. Οι τούρτες γενεθλίων ήταν προσφορά των στρατιωτών (οδηγού και συνοδού) που

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Οι ανακυκλούληδες!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Πριν λίγες ημέρες οι μαθητές της ομάδας «Ανακύκλωσης» του Ειδικού Δημοτικού και του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κομοτηνής είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν υλικό σχετικό με την ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης και να ξαναθυμηθούν για τον σωστό τρόπο της ανακύκλωσης των συσκευασιών, για το ποια υλικά πρέπει να ρίχνουν στον

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Η ανακύκλωση συνεχίζεται

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αποφασίστηκε να συνεχιστεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης των μαθητών στην περιβαντολλογική ευαισθητοποίηση και στην βελτίωση των δεξιοτήτων Ανακύκλωσης.

Με την ευκαιρία αυτή επικοινωνήσαμε με την εταιρεία ΕΟΑΝ( Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης)και με μεγάλη προθυμία μας στείλανε πάνινες τσάντες για τους μαθητές μας τους υποψήφιους ανακυκλούληδες για

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, μετά την αποστολή νέας  εγκυκλίου του Υπουργείου Παιδείας  στο σχολείο μας το μέσημέρι, η προσέλευση των μαθητών είναι δυνατή από την έναρξη του ωρολογίου προγράμματος 08:15. Η αποχώρηση των μαθητών θα γίνει μετά τον αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί  στις 11:30.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί μας γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε πως ο αγιασμός στο σχολείο μας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 στις 11.30 το πρωί.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τον νόμο. Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ

Αγαπητοί μας γονείς και κηδεμόνες

Σας ενημερώνουμε πως αύριο Παρασκευή 26.06.2020 θα πραγματοποιηθεί η απονομή των τίτλων προόδων των μαθητών μας μέχρι τις 10.00. Οι μαθητές θα αποχωρίσουν με τους γονείς τους ή με τα μέσα μετακίνησής τους.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα ένα όμορφο καλοκαίρι.

Ραντεβού τον

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Γενέθλια στο σχολείο μας!

Την Τρίτη 16/6/2020 γιορτάσαμε τα γενέθλια του αγαπητού μας μαθητή. Αν και είμασταν λίγοι, βγήκαμε στην αυλή και κόψαμε την τούρτα. Ευχηθήκαμε όλα τα καλά στον μαθητή μας και τραγουδήσαμε. Η χαρά και ο ενθουσιασμός του ήταν έκδηλα.

Του ευχόμαστε υγεία και καλή πρόοδο!