ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ

Η ομάδα του Προγράμματος Αυτόνομης Διαβίωσης στα πλαίσια της  δράσης «Ψωνίζω και Κερδίζω» ολοκλήρωσε μία δραστηριότητα που είχε ως στόχο την προετοιμασία και την παρασκευή ενός εδέσματος και συγκεκριμένα την παρασκευή μπισκότων.

Έτσι με τους μαθητές της ομάδας αποφασίσαμε ότι θα φτιάξουμε πασχαλινά μπισκότα. Αναζητήσαμε τη συνταγή στο διαδίκτυο

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Ευχαριστούμε θερμά το ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ – ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ για τα Πασχαλινά δωράκια που έστειλαν στους μικρούς μας μαθητές!

Τους ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Ανάσταση, Υγεία και Ευτυχία.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ

Μαθητές και εκπαιδευτικοί υποδεχόμαστε την Άνοιξη και το Πάσχα με χαρά , φαντασία, δημιουργικότητα και αισιοδοξία.

Ευχόμαστε σε όλους Καλό Πάσχα! και  Καλή Ανάσταση !

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής σε συνεργασία με τον σύλλογο «ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ» Πανελλήνιος Σύλλογος Υποστήριξης Ατόμων με Παχυσαρκία, θα πραγματοποιήσουν διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Διατροφή χωρίς προκαταλήψεις» την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00 έως 19:00. Η εκδήλωση απευθύνεται στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών που έχουν ήδη δηλώσει ενδιαφέρον.

 

ΟΙ ΠΟΔΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΓΕΙΡΩΝ

Σήμερα είμασταν στην ευχάριστη θέση να παραλάβουμε τις ποδιές μαγειρικής με την επωνυμία του σχολείου για τα προγράμματα μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής των  μικρών μας σεφ!!!

Οι ποδιές είναι χορηγία της «ΠΡΟΤΑΞΗ» ΕΕ του κυρίου Μποζατζή Χρήστου με τον οποίο συνεργαστήκαμε αρκετές φορές και τον ευχαριστούμε θερμά.

Όταν υπάρχουν  Άνθρωποι

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Καταναλωτές και Μάγειρες

Την Παρασκευή 2/4/2021 , στα πλαίσια προγράμματος Αυτόνομης διαβίωσης με θέμα «Καταναλωτές και Μάγειρες», μαθητές και εκπαιδευτικοί  επισκεφτήκαμε το Super Market  που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σχολείο μας. Αφορμή στάθηκε η ανάγκη προμήθειας πρώτων υλών για την παρασκευή δεκατιανού.

Έτσι τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και ακολουθώντας του

 » Διαβάστε όλο το άρθρο

Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ!

Σήμερα, 29 Μαρτίου 2021 στο προαύλιο χώρο του σχολείου μας, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί ολοκλήρωσαν την έπαρση της Ελληνικής Σημαίας με συνοδεία του Εθνικού Ύμνου στα πλαίσια της εθνικής γιορτής της 25ης Μαρτίου.

Μηλόπιτα!

Την Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021 ομάδα μαθητών με τους εκπαιδευτές τους μεταμορφώθηκαν σε σεφ και έφτιαξαν μια πεντανόστιμη μηλόπιτα. Μικροί και μεγάλοι ευχαριστήθηκαν την υπέροχή γεύση της και ζήτησαν και δεύτερο κομμάτι!

Αποκριάτικη Γιορτούλα!

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 γιορτάσαμε στο σχολείο μας τις Απόκριες με χαρά και κέφι πολύ. Μικροί και μεγάλοι, άλλοι ντυμένοι με αποκριάτικες στολές και άλλοι αυτοσχεδιάζοντας, χορέψαμε, γελάσαμε και νιώσαμε για λίγο τη γιορτινή ατμόσφαιρα των ημερών.

Ευχόμαστε του χρόνου οι μάσκες να κρύβουν μόνο τα μάτια μας και όχι

 » Διαβάστε όλο το άρθρο