Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για εκπαιδευτικούς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για εκπαιδευτικούς στο σχολείο μας σε συνεργασία με την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Εύβοιας και τον πρόεδρό της κ. Σταύρο Τζιγιάννη, πιστοποιημένο εκπαιδευτή, την Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 από τις 13:15 μ.μ. – 15:00 μ.μ, στην αίθουσα εκδηλώσεων.

Ο κ. Σταύρος Τζιγιάννης παρουσίασε με απλό και κατανοητό τρόπο την παροχή επείγουσας φροντίδας, με βάση τα διεθνή πρωτοκόλλα κι αφού αρχικά επικεντρώθηκε στη σωστή και ασφαλή προσέγγιση, αναγνώριση και αντιμετώπιση καταστάσεων απειλητικών για τη ζωή ενός ενήλικα ή ενός παιδιού, στη συνέχεια αναφέρθηκε σε πολλές θεματικές που αφορούσαν ατυχήματα, πνιγμονή, λιποθυμίες, κά.

Οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο σεμινάριο αφενός ενδυνάμωσαν τις γνώσεις τους, αφετέρου απέκτησαν ταυτόχρονα κι ένα εφόδιο ζωής, που μπορεί να αξιοποιηθεί στο σχολείο αλλά και στην καθημερινή ζωή γενικότερα.

     Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σχηματαρίου ευχαριστεί θερμά τον κ. Τζιγιάννη για τη συνεργασία και τις πολύτιμες γνώσεις που μοιράστηκε μαζί του, ιδιαίτερα τη σημερινή εποχή όπου έχουν αυξηθεί οι λόγοι πρόκλησης ατυχημάτων απειλητικών για την ανθρώπινη ζωή και η ανάγκη γνώσης παροχής Πρώτων Βοηθειών είναι μεγαλύτερη παρά ποτέ.
1 1.jpg 1