ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940
Ενημέρωση προγράμματος για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940.
Η κατάθεση των στεφάνων θα γίνει την Πέμπτη 27η Οκτωβρίου και ώρα 10:30 π.μ. στο Μνημείο των Πεσόντων (Πλ. Κέννεντυ, Εκάλη), και 11 :30 π.μ. στο Μνημείο των Πεσόντων (Ε. Βενιζέλου & Λ. Ακρίτα, Ν. Ερυθραία).
Την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου και ώρα 11 :00 π.μ. θα τελεστεί Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Κηφισιά, στην οποία θα παραστούν αντιπροσωπείες των Σχολείων, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, του Σώματος Ελληνικοί Οδηγισμού, της Χ.Ε.Ν. και λοιπών Συλλόγων.
Μετά τη Δοξολογία οι Σημαιοφόροι των σχολείων θα μεταβούν στο Μνημείο των Πεσόντων (Κηφισίας & Ζηρίνη, Κηφισιά), όπου στις 11 :30 π.μ. θα τελεστεί η επιμνημόσυνη δέηση και η Κατάθεση Στεφάνων από το Δήμαρχο, εκπρόσωπο των Αστυνομικών Τμημάτων, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Κηφισιάς, τον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών, εκπροσώπους της Εθνικής Αντίστασης και εκπροσώπους των Πολιτικών Κομμάτων.
Η Παρέλαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28η Οκτωβρίου και ώρα 12:00 π .μ. Οι Αντιπροσωπείες που θα συμμετάσχουν πρέπει να έχουν παραταχθεί στην Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος της οδού Αγίου Δημητρίου, έως τις 11 :30 π.μ.
Η παρέλαση ανοίγει με την Φιλαρμονική του Δήμου, ακολουθούν οι Αντιπροσωπείες και κλείνει με την Φιλαρμονική του Δήμου.
Οι γονείς και κηδεμόνες θα παραλάβουν, μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης τα παιδιά των Σχολείων από την οδό Παπαδιαμάντη












































