Επισκέψεις στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης “Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό και από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο”

Στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης “Μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό και από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο”, την Πέμπτη 23 Μαίου 2024 τα νήπια του 3ου και 4ου Νηπιαγωγείου Νέων Μουδανιών, συνοδευόμενα από τις νηπιαγωγούς τους επισκέφθηκαν το σχολείο μας.

Τους υποδέχτηκαν οι μαθητές και μαθήτριες της Α΄ τάξης μαζί με τους δασκάλους τους και τη Διευθύντρια του σχολείου. Στη συνέχεια κάθε μαθητής της Α΄ τάξης ανέλαβε ένα νήπιο, το οποίο ξενάγησε στους χώρους του σχολείου. Στη συνέχεια μπήκαν στις αίθουσες όπου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να μιλήσουν για το Δημοτικό, να παίξουν και να φτιάξουν ζωγραφιές. Επίσης αντάλλαξαν και δώρα. Τα παιδιά της Α  τάξης τους χάρισαν το μαγικό κλειδί για την Α΄ τάξη.

Έπειτα αφού έφαγαν το δεκατιανό τους βγήκαν στην αυλή και με τη βοήθεια της γυμνάστριας κας. Καζάση Μαρίας έπαιξαν διάφορα παιχνίδια.

Μετά τα νήπια αποχώρησαν από το σχολείο κατενθουσιασμένα, καθώς όπως είπαν γνώρισαν και νέους φίλους!!! Ραντεβού τον Σεπτέμβριο!!!

Αφήστε μια απάντηση