«

»

Οκτ 30

edupass.gov.gr: Η νέα πλατφόρμα καταχώριση του αποτελέσματος της αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας ελέγχου (self-test) ή της νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες, σύμφωνα με το 126523/ΓΔ4/07-10-2021 έγγραφο του ΥΠΑΙΘ (https://www.minedu.gov.gr/publications/docs2020/126523.pdf ), από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 και στη σελίδα edupass.gov.gr θα γίνεται η καταχώριση του αποτελέσματος της αυτοδιαγνωστικής δοκιμασίας ελέγχου (self-test) ή της νόσησης από τον κορωνοϊό COVID-19. Έτσι:

  1. Οι γονείς – κηδεμόνες εισέρχονται στην πλατφόρμα edupass.gov.gr κάθε Δευτέρα και Πέμπτη μετά την πραγματοποίηση του self-test.

  2. Επιλέγουν το πεδίο «Πρόσβαση σε χώρους Πρωτοβάθμιας/Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης/Ειδικής Αγωγής» και στη συνέχεια στην κατηγορία

  3. «Δήλωση Self Test Μαθητών/τριών – Έκδοση Σχολικής Κάρτας για COVID-19». Κατόπιν

  4. Πιστοποιούνται με τη χρήση κωδικών taxisnet ή Μετά την είσοδο

  5. Προβαίνουν στη διαδικασία υποβολής του αποτελέσματος, δηλώνοντας την πρόθεση του/της μαθητή/τριας για φυσική παρουσία και συμμετοχή στην εκπαιδευτική διαδικασία, ζητώντας να αποστέλλεται στη θυρίδα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέων Μουδανιών.

  6. Τέλος, μέσα από την πλατφόρμα εκδίδεται η σχολική κάρτα αρνητικού αποτελέσματος, την οποία οι γονείς-κηδεμόνες εκτυπώνουν. Οι μαθητές/τριες έχουν τη σχολική κάρτα μαζί τους κάθε Τρίτη και Παρασκευή για πραγματοποιηθεί ο έλεγχος από το σχολείο.

Σας ενημερώνουμε ότι υπόχρεοι υποβολής στην πλατφόρμα edupass.gov.gr δήλωσης συμμετοχής με φυσική παρουσία στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία στις δημόσιες σχολικές μονάδες είναι:

(α) οι μαθητές/τριες,

(β) το εκπαιδευτικό προσωπικό και μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.),

(γ) κάθε άλλο φυσικό πρόσωπο, που συμμετέχει με φυσική παρουσία σε κάθε είδους εκπαιδευτική διαδικασία που διενεργείται εντός των χώρων της δημόσιας εκπαιδευτικής δομής («επισκέπτες»).

ΥΠΑΙΘ: https://www.minedu.gov.gr/news/50530-26-10-21-i-leitourgia-tou-edupass-gov-gr-epekteinetai-stis-sxolikes-monades-tis-dimosias-protovathmias-defterovathmias-ekpaidefsis-kai-eidikis-agogis?fbclid=IwAR04KSsj3aTouMoXl437aRxIdGIEJzO9rPGqsJ5U8i6B30tfH7S6msYlDbg

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων