«

»

Οκτ 24

Πρόγραμμα εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Το εορταστικό πρόγραμμα για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας σύμφωνα με την με αρ. πρωτ.: Φ7/ΦΜ/143840/Δ1/21-10-2020 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ με θέμα: «Εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου – σχολικό έτος 2020-2021» και την με αρ. πρωτ.: 33366/23-10-2020 απόφαση του Δημάρχου Νέας Προποντίδας με θέμα: «Πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 2020 της έδρας του Δήμου (Νέα Μουδανιά)».

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

α. Οι μαθητές,τριες θα προσέλθουν στο σχολείο κανονικά το πρωί, για να συμμετάσχουν στη σχολική γιορτή της Εθνικής μας Επετείου. Για φέτος η σχολική γιορτή θα πραγματοποιηθεί για κάθε τάξη ξεχωριστά, εντός του κάθε τμήματος.

β. Η τελετή παράδοσης της σημαίας από την Διευθύντρια στη σημαιοφόρο θα πραγματοποιηθεί παρουσία εκπροσώπων των εκπαιδευτικών και  μαθητών/τριών στην αυλή του σχολείου, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας.

γ. Οι μαθητές που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του σχολείου και αποχωρούν με τους άλλους μαθητές.

δ. Η αποχώρηση των μαθητών/τριών από το σχολείο θα γίνει για την 1η ομάδα (Α, Β και Γ τάξεις) στις 09.40 και για την 2η ομάδα ((Δ, Ε και ΣΤ τάξεις) στις 09.45.

ε. Η σημαιοφόρος, οι παραστάτες και ο υπεύθυνος κατάθεσης στεφάνου από το ΣΤ2 τμήμα θα προσέλθουν στο σχολείο φορώντας τη στολή παρέλασης του σχολείου για να συμμετάσχουν στην κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο των Ν. Μουδανιών, που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 π. μ. Οι συγκεκριμένοι μαθητές,τριες θα αποχωρήσουν από το χώρο του Ηρώου με το πέρας των σχετικών εκδηλώσεων με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους.

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

α. Η σημαιοφόρος και οι παραστάτες θα συγκεντρωθούν στις 9:30 π. μ. στο σχολείο. Στη συνέχεια και με τη συνοδεία της Διευθύντριας και εκπαιδευτικών θα μεταβούν στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου για να συμμετάσχουν στην δοξολογία.

β. Οι συγκεκριμένοι μαθητές,τριες θα αποχωρήσουν από το χώρο του Ιερού Ναού με το πέρας της δοξολογίας με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους, καθώς φέτος δεν θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη παρέλαση.

Από τη Διεύθυνση του σχολείου

Αφήστε μια απάντηση

Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων