Εβδομάδα Παιδικού Βιβλίου

Με έναυσμα την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου) διοργανώθηκε στο 1ο Δ.Σ. Νέων Μουδανιών η «Εβδομάδα παιδικού βιβλίου», από Δευτέρα 1/4/2019 έως Παρασκευή 5/4/2019. Κατά τη διάρκεια αυτής εκπονήθηκαν δραστηριότητες με επιμελητές και  συντονιστές τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δ’2 και συμμετέχοντες όλους τους μαθητές/όλες τις μαθήτριες του σχολείου.

Οι μαθητές κάθε τμήματος χωρίστηκαν και εργάστηκαν σε ομάδες και συμμετείχαν σε διάφορα παιχνίδια -ανάλογα προσαρμοσμένα στην ηλιακή τους ομάδα-, όπως  παντομίμα και αναζήτηση τίτλων βιβλίων και συγγραφέων. Τα μεγαλύτερα παιδιά έπαιξαν στο τέλος «κρεμάλα» με ονόματα συγγραφέων, ενώ για τα μικρότερα πραγματοποιήθηκε ανάγνωση παραμυθιών.

Συγχαρητήρια  στους μαθητές και μαθήτριες του Δ2 τμήματος και στη δασκάλα τους κα Σιδηροπούλου Χαρίκλεια για την καταπληκτική τους ιδέα και για την υλοποίηση της ιδέας αυτής!!!

Συγχαρητήρια και σε όλα τα παιδιά και τους/τις εκπαιδευτικούς  του σχολείου μας, καθώς συνέβαλαν ενεργά ώστε να ολοκληρωθεί ομαλά και επιτυχώς η παραπάνω δράση!

Και του χρόνου!

 

“Το διάβασμα είναι όπως η τροφή και το νερό.

Το πνεύμα που δε διαβάζει χάνει βάρος, όπως ένα σώμα που δεν τρώει.”

Βίκτωρ Ουγκώ, Γάλλος συγγραφέας

Αφήστε μια απάντηση