Ημερίδα «Συν-Δημιουργώντας Δεσμούς»

Ημερίδα «Συν-Δημιουργώντας Δεσμούς»

Την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, ο Διευθυντής του 11ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ «Ορφέας» διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα «Συν-Δημιουργώντας Δεσμούς» στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας.

Εισηγητές της εκδήλωσης ήταν η κ. Τσιάτα Κική, Κοινωνιολόγος και στέλεχος πρόληψης του Κέντρου Πρόληψης ΟΚΑΝΑ «Ορφέας», η κ. Μακαντάση Ελένη, Κοινωνική Λειτουργός του 11ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας και ο κ. Βλάνδος Σταμούλης, Διευθυντής και εκπαιδευτικός του 11ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.

Οι ομιλητές παρουσιάσαν σημαντικά θέματα, προβλήματα και τρόπους αντιμετώπισης των κοινωνικών σχέσεων που αναπτύσσονται γύρω από μία σχολική κοινότητα. Συγκεκριμένα, η ημερίδα αφορούσε την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ σχολείου, οικογένειας και κοινότητας και ο στόχος της ημερίδας ήταν η σύσφιξη και η ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των τριών αυτών παραγόντων, παράγοντες αλληλένδετοι σε μία υγιή και ασφαλή κοινωνία.

Την εκδήλωση άρχισε η χορωδία των μαθητών με τραγούδια σύγχρονα και παραδοσιακά υπό την καθοδήγηση της κ.Βιργινίας Καργιώργου, μουσικός του 11ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας.


 

Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά δημιουργού4.0.