Αρχείο ημέρας 11/04/2025
Παράσταση Καραγκιόζη
Την Παρασκευή 11 Απριλίου 2025, στο πλαίσιο του προγράμματος “Υιοθετώ ένα πρωτάκι”, οι μαθητές της Στ΄1 τάξης Τσόκας Ανδρέας και Τοτολίδης Δημήτρης έπαιξαν παράσταση Καραγκιόζη με τίτλο “Το Πάσχα του Καραγκιόζη” στους μαθητές/τριες των μικρότερων τάξεων του σχολείου καθώς και στους μαθητές/τριες του συστεγαζόμενου 2ου Νηπιαγωγείου.
Τους διαλόγους είχε γράψει ο μαθητής Τσόκας Ανδρέας, ο οποίος, μάλιστα, πρόσφερε μια χειροποίητη φιγούρα του Χατζηαβάτη και μετά από κλήρωση την κέρδισε η μαθήτρια της Β΄ τάξης Στρατή Ελισάβετ.
Οι μικροί μαθητές ξετρελάθηκαν και ευχαρίστησαν τους συμμαθητές τους γι’ αυτή την καταπληκτική παράσταση.
Συλλογή και προσφορά τροφίμων
Οι μαθητές και οι μαθήτριες του σχολείου μας σε ένδειξη αγάπης και αλληλεγγύης συνέλεξαν τρόφιμα για το φιλόπτωχο του Αγίου Δημητρίου.
Την Παρασκευή 11 Απριλίου 2025, συνοδεία όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου και της Διευθύντριας εκκλησιάστηκαν, παρέδωσαν τα τρόφιμα στους υπεύθυνους και τους ευχήθηκαν “Καλό Πάσχα”.




