Ψηφοφορίες, συζητήσεις και ομάδες

4_11_kordoniaΣάββατο, 4 Νοεμβρίου 2017

Σήμερα συναντηθήκαμε για ακόμα μια φορά ως κινηματογραφική ομάδα. Ήταν μία εξίσου υπέροχη και διασκεδαστική ημέρα, όπως όλα τα Σάββατα από ‘δω και πέρα! 

Κατ’ αρχάς ακούσαμε δύο ακόμη περιλήψεις βιβλίων: το “Ως δια μαγείας” και το “Γουτού Γουπατού”. Επίσης εξηγήσαμε τι σημαίνουν κάποιες λέξεις, όπως τα πνευματικά δικαιώματα, η λογοκλοπή και η ελεύθερη μεταφορά. Ύστερα είπαμε για ακόμη μία φορά τις περιλήψεις και μετά από λίγο η ψηφοφορία ξεκίνησε. Αρχικά τα βιβλία με τις περισσότερες ψήφους ήταν “Ο αόρατος Πολ” και “Τα ξέδετα κορδόνια”. Μετά έγινε μία τελευταία ψηφοφορία ανάμεσα σε αυτά τα δυο και νίκησε το δεύτερο. Ένα βιβλίο γραμμένο από την Κίκα Πουλχερίου. 

Μετά, αφού όλοι μείναμε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, αποφασίσαμε τα σχετικά της ταινίας. Για τις κάμερες ορίστηκε ο Ιωσήφ, η Ζωή και η Ηλέκτρα. Για το μοντάζ, η Ζωή, η Ηλέκτρα, η Δήμητρα, η Μυρτώ και η Αλεξάνδρα. Η Μαρία Λ. έλλειπε αλλά γνωρίζοντας ότι ήθελε να είναι στο μοντάζ, είπαμε ότι θα είναι κι εκείνη στην ομάδα αυτή. Το σενάριο αποφασίσαμε να το γράψουμε όλοι μαζί. Για ηθοποιούς και σκηνοθέτες δεν αποφασίσαμε ακόμα. Είπαμε επίσης για τον κόντρα ρόλο και συζητήθηκε το ενδεχόμενο να μας επισκεφτεί μια μέρα η κυρία της θεατρικής αγωγής του σχολείου μας και να μας πει κάποια πράγματα.

Περάσαμε τέλεια και αυτό το Σάββατο κάνοντας αστεία και παράλληλα δουλεύοντας. Ανυπομονούμε όλοι για το επόμενο!

 Ειρήνη Κ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *