Αυγ 15
18

Ημερολόγιο Μαθητών-Ιανουάριος

Κάτω από (Ημερολόγιο, Σχ. έτος 2014-2015) από στις 18-08-2015

Σάββατο 10 -1 -2015

2015!!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!

Η Λέσχη μας σήμερα άρχισε με λίγο ανταγωνισμό ….. χωριστήκαμε σε ομάδες και κάναμε το παιχνιδόλεξο στο σχολείο αυτή τη φορά. Ήταν  πιο διασκεδαστικό !! Μόλις τελειώσαμε ο κ.Νίκος και ο κ.Γιάννης  μας μοίρασαν  ένα ερωτηματολόγιο σχετικό με το έγκλημα-μυστήριο, τις απαντήσαμε σε συνεργασία με  μεγάλη ευχαρίστηση .Ήταν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και αστείες συναντήσεις μας . Περάσαμε υπέροχα !!

Σάββατο 17-1-2015

Καλημέρα, και σήμερα άλλο ένα Σάββατο όλοι μαζί. Σήμερα  χωριστήκαμε πάλι σε ομάδες και λύσαμε το παιχνιδόλεξο.

DSC_0469

Λίγο πιο δύσκολο αυτή τη φορά αλλά , ευτυχώς ήμασταν σε ομάδες γιατί μόνη μου…  δεν θα τα κατάφερνα !! Αμέσως  μετά είδαμε δυο ταινιάκια  , το  πρώτο   για να καταλάβετε ήταν γυρισμένο το  1920!!!

συζητήσαμε , εντοπίσαμε τις διαφορές που όπως φαντάζεστε ήταν τεράστιες, λογικό μια και σήμερα η τεχνολογία και τα μέσα που χρησιμοποιούνται για να γυριστούν ταινίες είναι τόσο εξελιγμένη!!  Τέλος μια και είχαμε λίγο χρόνο λύσαμε και ένα γρίφο από το γνωστό μας βιβλίο ” την Κυρία ή την Τίγρη” και με αυτό τέλειωσε άλλο ένα Σάββατο πρωί !

Σάββατο 31-1-2015

Από πληροφορίες  μια και έλειπα από  αυτή την συνάντηση …. όλα κύλησαν ομαλά παρά την απουσία μου  χαχαχα !! Στην αρχή  η κ.Τσεμπελή έκανε μια παρουσίαση για τον μεγάλο ζωγράφο Πικάσο και αμέσως μετά τα παιδιά  ζωγράφισαν εμπνευσμένα  από τα έργα που μας έδειξε η κ. Κατερίνα .

[slideboom id=1285349&w=425&h=370]

Τέλος η Ιωάννα μας παρουσίασε την εργασία της “ο Αγώνας των Γυναικών για ισότητα στον 20ο αιώνα “

Δείτε το στο slideshare.net

                              Συντάκτρια: Μαριάννα Παπαδάκη



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *