Το αποκριάτικο πάρτυ…

Σήμερα , πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το αποκριάτικο πάρτυ του σχολείου μας!!!

Με χαρά μας υποδεχτήκαμε στην τάξη μας και τα παιδάκια της διπλανής τάξης με την καλή τους δασκάλα (και καταπληκτική συνάδελφο!) την κυρία Γεωργία!

Αυτό ήταν μια ευχάριστη έκπληξη για τα παιδιά !!!

Αφού χορέψαμε όλοι μαζί και γεμίσαμε την τάξη μας σερπαντίνες , ήρθε η ώρα για τα παιχνίδια μας που εκτυλίχθηκαν στο Μουσείο των Μασκαράδων

Εκεί λικνιστήκαμε στους χωρούς της μουσικής και μέναμε αγάλματα κάθε φορά που η μουσική σταματούσε , γιατί ο φύλακας του μουσείου κάτι άκουγε και ερχόταν προς την αίθουσα… Όμως , κάτι τέτοιο δεν ήθελαν τα γλυπτά / πίνακες ζωγραφικής – Μασκαράδες , να συνεχιστεί και την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς , όπου θα κορυφώνονταν το γλέντι τους. Έτσι σκαρφίστηκαν να αρπάξουν κρυφά τα κλειδιά του φύλακα της αίθουσας , την ώρα που εκείνος κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου , και βέβαια εμείς αναλάβαμε να τους βοηθήσουμε στο έργο τους.  

Έπειτα , τα παιδιά γεύτηκαν διάφορα σαρακοστιανά εδέσματα που είχαν προετοιμαστεί από τις μανούλες τους (μητέρες των Χαρη, Χρυσόστομου, Ευάγγελου, Αντώνη Ξ., Άγγελου Α., Θεοδώρας , Κάλλιας , Νάσιας, Δημήτρη) τις οποίες ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!! Η διαδικασία του σαρακοστιανού τραπεζιού ήταν αρκετά ευχάριστη , αφού για πρώτη φορά ενώθηκαν όλα τα τραπέζια και φάγαμε όλοι μαζί. Η κυρία με τους βοηθούς της ανέλαβε το στρώσιμο του τραπεζιού και το σερβίρισμα των παιδιών…   

Τέλος , ακολούθησε μια σειρά εκπλήξεων , όπως η εμφάνιση μιας ολοκαίνουριας κουζίνας στο Σπίτι της Νοικοκυράς , το μοίρασμα των φωτογραφιών του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στα παιδιά , καθώς και μια σφυρήκτρα-μπαλόνι , το οποίο επίσης πρόσφερε ο Σύλλογος για τα παιδιά!

Κάπως έτσι , έφτασε στο τέλος της η τελευταία Παρασκευή των Αποκριών

Άντε και του χρόνου!!!