Εργασίες για το σπίτι 26/9

Γλώσσα:
Ολοκληρώνω στο σπίτι την άσκηση στη σελ. 19.

Ιστορία:
Κεφ. 3. Η ρωμαϊκή αυτοκρατορία, μια υπερδύναμη του αρχαίου κόσμου. Μπορούμε να διαβάζουμε το μάθημα είτε μέσα από το σχεδιάγραμμα, είτε από τις ερωτήσεις του φυλλαδίου (σε συνδυασμό με ανάγνωση του κειμένου του βιβλίου). Δεν μαθαίνω το μάθημα παπαγαλία, αλλά να μπορώ να απαντώ στις ερωτήσεις με δικά μου λόγια.

Μαθηματικά:
Στο τετράδιο μαθηματικών κολλήσαμε οδηγίες για την επίλυση των μαθηματικών προβλημάτων. Τις διαβάζουμε πολύ καλά. (Για τα παιδιά που έλειπαν: Μπορείτε να τις δείτε εδώ και θα τις κολλήσετε στο τετράδιο όταν γυρίσετε. Αλλιώς αν μπορείτε να το εκτυπώσετε στο σπίτι, χρειάζεται να εκτυπώσετε δύο σελίδες σε μια για να βγει σε μέγεθος τετραδίου.)
Λύνω στο τετράδιο μαθηματικών τα δύο παρακάτω προβλήματα:
εικόνα Viber 2024 09 26 13 52 22 668

______________________
Ενημέρωση 1: Αύριο ερχόμαστε με μικρές τσάντες με φαγητό, νερό και μαρκαδόρους/ξυλομπογιές. Φοράμε αθλητικά παπούτσια και καπέλο.
Ενημέρωση 2: Επειδή έλαβα αρκετά email για τη Γεωγραφία, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι το πρόγραμμα που ισχύει είναι αυτό που έχει αναρτηθεί. Αν και όποτε γίνεται κάποια εσωτερική τροποποίηση, θα ενημερώνονται αρχικά τα παιδιά εντός τάξης και έπειτα θα ενημερώνεστε από εδώ μαζί με τα μαθήματα της ημέρας.
Ενημέρωση 3: Τη Δευτέρα 30/9 στις 09:45-10:45 στο θεατράκι θα γίνει η πρώτη μας συνάντηση. Αν κάποιος/α δεν μπορεί να έρθει, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε με email.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση