Εργασίες για το σπίτι 22/5

Μαθηματικά:
Τετράδιο εργασιών: Ασκήσεις 1, 2 σελ. 45, 4ο πρόβλημα σελ. 46, ασκήσεις 1, 2 σελ. 47. Μαθαίνω τη θεωρία για τα είδη των τριγώνων ως προς τις γωνίες τους και ως προς τις πλευρές, είτε από το τετράδιο μαθηματικών είτε από το βιβλίο μαθητή σελ. 48 και σελ. 50 (Βασικές μαθηματικές έννοιες και διεργασίες).

Φυσικά:
Μαθαίνω για τη διάδοση του φωτός και για τα διαφανή, ημιδιαφανή και αδιαφανή σώματα όπως τα σημειώσαμε στις σελ. 128-132. Άσκηση 2 σελ. 130. Για όποιον/α έλειπε, μπορείτε να δείτε εδώ τις παρατήσεις και τα συμπεράσματα:

Την Παρασκευή φέρνω μαζί μου και τη Γεωγραφία. Θυμίζω ότι διαβάζω πολύ πολύ πολύ καλά τη φωτοτυπία.

Θυμίζω ακόμη ότι για τη Γλώσσα έχουμε:
Στο τετράδιο αντιγραφής κλίνω τα ρήματα: προβάλλω, επιβάλλω, προσβάλλω και εισβάλλω, σύμφωνα μόνο με τα πινακάκια (χρόνους) που υπάρχουν στο μπεζ πλαίσιο σελ. 24. Συνεχίζω την άσκηση με τα αρκτικόλεξα σελ. 40.

_________

Ενημέρωση 1: Αύριο δεν φέρνουμε σχολικές τσάντες, μόνο μικρές με φαγητό, νερά. Φοράμε σίγουρα καπέλα!! Μπορείτε να φέρετε πετσέτες/ψάθες. Προσοχή με τα πορτοφόλια και τα χρήματα. Δεν αφήνουμε ποτέ τα πράγματά μας.
Ενημέρωση 2: Την Παρασκευή 31/5/2024 θα πραγματοποιηθεί ημερήσια εκδρομή στο Μαστιχάρι με κόστος 5€ ανά παιδί. Το ολοήμερο δε θα λειτουργήσει εκείνη τη μέρα. Σε περίπτωση που μία οικογένεια αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα να επικοινωνήσει με το γραφείο της διεύθυνσης.

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση