Εργασίες για το σπίτι 23/11

Μαθηματικά:
Βιβλίο μαθητή: σελ. 35 όλες τις ασκήσεις, και σελ. 36 τα προβλήματα 1, 2 και 3.

Ιστορία:
Κεφ. 13. Ο Ιουστινιανός μεταρρυθμίζει τη διοίκηση και τη νομοθεσία. Μπορούμε να διαβάζουμε το μάθημα είτε μέσα από το σχεδιάγραμμα, είτε από τις ερωτήσεις του φυλλαδίου (σε συνδυασμό με ανάγνωση του κειμένου του βιβλίου. Τετράδιο εργασιών: Ασκήσεις 1 και 4 σελ. 16.


__________
Ενημέρωση 1
: Οι μαθητές της ΣΤ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ζηπαρίου σας προσκαλούν, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 5 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου, να παίξετε BINGO και να κερδίσετε πλούσια δώρα. Γονείς και τελειόφοιτοι μαθητές έχουν μαζέψει πάνω από 200 δώρα, τα οποία προσέφεραν επιχειρήσεις από το Ζηπάρι και την πόλη, και με την βοήθεια εκπαιδευτικών του σχολείου, σας υπόσχονται ένα διασκεδαστικό παιχνιδιάρικο απόγευμα, με πλούσιο μπουφέ και φαγητό. Τιμή 1ης κάρτας: 5 ευρώ. Σας περιμένουμε!

Ενημέρωση 2: Από σήμερα υπάρχουν 200 Αστεράκια-Ήλιοι του “Κάνε μια ευχή” στο γραφείο. 2€ το καθένα

⭐ Για 3η συνεχόμενη χρονιά, οι μαθητές μπορούν να γράψουν την ευχή τους προς τα παιδιά ευχής είτε στον Ήλιο, σε έναν «τέλειο» κύκλο, είτε στο «διαφορετικό» αστέρι και να κρατήσουν όποιο θέλουν, στέλνοντας το άλλο μέρος στα παιδιά ευχής. Ποιο εκφράζει καλύτερα τους μαθητές; Ποιο θέλουν να κρατήσουν και γιατί; Ποιο θέλουν να φτάσει στα παιδιά ευχής και για ποιο λογο;

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση