7η συνάντηση (18/12/2013)
Πέμπτη, 19 Δεκέμβριος 2013, 12:23 μμ
Κάτω από: Robotics  |  Αφήστε ένα σχόλιο

Α και Β: Σήμερα δημιουργούμε απλές κατασκευές ρομποτικής με σκοπό την επίδειξή τους στην έκθεση δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο μας τις επόμενες ημέρες. Γ τάξη: Συνεχίζουμε την υλοποίηση του αλγόριθμου εύρεσης μεγίστου – ελαχίστου και ολοκλήρωση της άσκησης. Δοκιμές και μικρορυθμίσεις πάνω στην πίστα. Δείτε το video από τις προσπάθειες σας. .6η Συνάντηση (11/12/2013)
Πέμπτη, 12 Δεκέμβριος 2013, 12:32 μμ
Κάτω από: Robotics  |  Αφήστε ένα σχόλιο

Α και Β τάξη: Το ρομπότ αποκτά συμπεριφορά. Κατασκευή ενός ρομπότ το οποίο συμπεριλαμβάνει αισθητήρες ήχου και φωτός. Το ρομπότ ανάλογα με την ένταση της φωνής απομακρύνεται. Επέκταση της άσκησης χρησιμοποιώντας τον αισθητήρα φωτός. Ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού του περιβάλλοντος το ρομπότ απομακρύνεται ψάχνοντας να βρεί ένα μέρος με χαμηλότερα επίπεδα φωτισμού. Σκοπός της […]5η συνάντηση (3/12/2013)
Τετάρτη, 4 Δεκέμβριος 2013, 1:08 πμ
Κάτω από: Robotics  |  Αφήστε ένα σχόλιο

Α, Β τάξη:  Οι μαθητές δοκιμάζουν έτοιμες ασκήσεις με οδηγίες για τον προγραμματισμό και την κατασκευή του εκάστοτε ρομπότ από το Complete set ασκήσεων του NXT 9797. Γ τάξη: Block προγραμματισμού. Τεχνική η οποία χρησιμοποιείται για την ενσωμάτωση έτοιμου προγράμματος του NXT σε νέο πρόγραμμα. Διδασκαλία υποπρογραμμάτων. Χρήση του προγράμματος ομαλής κίνησης για την δημιουργία […]Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων