10η συνάντηση (29/1/2014)
Πέμπτη, 30 Ιανουάριος 2014, 11:43 πμ
Κάτω από: Robotics  |  Αφήστε ένα σχόλιο

Α και Β τάξη: «Κατασκευή ελεγχόμενου Ρομποτικού Βραχίονα». Οι ομάδες της Α και Β τάξης ασχολήθηκαν με την κατασκευή ενός ρομποτικού βραχίονα ο οποίος εκτελεί κίνηση στον οριζόντιο και τον κατακόρυφο άξονα (2 βαθμοί ελευθερίας). Η κίνηση του βραχίονα θα ελέγχεται από εξωτερικά κουμπιά. Για την υλοποίηση της άσκησης εκτός από τις κατασκευαστικές τεχνικές που χρησιμοποιήθηκαν στόχος […]9η συνάντηση (22/1/2014)
Πέμπτη, 23 Ιανουάριος 2014, 12:42 μμ
Κάτω από: Robotics  |  Αφήστε ένα σχόλιο

Α και Β τάξη:Το ρομπότ προσπαθεί να παρκάρει!! Η ομάδα κατασκευάζει το πρώτο της μη καθοδηγούμενο πρόγραμμα και ρομπότ με το οποίο προσπαθεί να παρκάρει σε προσδιορισμένο χώρο κινούμενο αρχικά σε μια ευθεία. Το παρκάρισμα ολοκληρώνεται και το ρομπότ σταματά μόλις ο αισθητήρας αφής ανακαλύψει εμπόδιο. Γίνεται εκμάθηση της απλής δομής επιλογής. Γ τάξη: Η […]8η συνάντηση (8/1/2014)
Πέμπτη, 9 Ιανουάριος 2014, 11:28 πμ
Κάτω από: Robotics  |  Αφήστε ένα σχόλιο

Α, Β τάξη: «Οι ρομποτικοί βραχίονες και εφαρμογές τους». Εργασία αναζήτησης πληροφοριών στο διαδίκτυο και δημιουργία παρουσίασης.  Οι ρομποτικοί βραχίονες λόγω της πολυπλοκότητας τους αλλά και του πλήθους των εφαρμογών που χρησιμοποιούνται αποτελούν από τα πλέον ενδιαφέροντα θέματα στον τομέα της ρομποτικής τεχνολογίας. Οι μαθητές αναζητούν και παρουσιάζουν διαφορετικές μορφές βραχιόνων καθώς και εφαρμογές που […]Top
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων