Σχέδιο Δράσης 2022-23 “Νηπιαγωγεία σε Δράση”

Το σχολικό έτος 2022-23 υλοποιήθηκε στο Νηπιαγωγείο μας σχέδιο δράσης με τίτλο “Νηπιαγωγεία σε δράση”  και αφορά τη δημιουργία Δικτύου Νηπιαγωγείων σε συνεργασία με τα όμορα Νηπιαγωγεία Ακροποτάμου, Κάριανης, Μεσορόπης, Οφρυνίου. Στόχος του δικτύου είναι να ενισχυθεί η αλληλεπίδραση με όμορα Νηπιαγωγεία, φορείς , τοπική και ευρύτερη κοινωνία με σκοπό την οικοδόμηση δεσμών  και τη…Συνέχεια ανάγνωσης Σχέδιο Δράσης 2022-23 “Νηπιαγωγεία σε Δράση”

Turtle Guards- Συμμετοχή σε συνεργατικές δράσεις

eTwinning 2022-23-Turtle Guards Συμμετοχή σε συνεργατικό βιβλίο Συμμετοχή στη δημιουργία παζλ Διαδικτυακό παιχνίδι Συμμετοχή σε ενημερωτικό φυλλάδιο https://www.canva.com/design/DAFdMuKeYRA/spWAg1HeSdxMtc55IYaMlw/edit?utm_content=DAFdMuKeYRA&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton  

Εργαστήριο Δεξιοτήτων- STEAM και η Γη γυρίζει

STEAM-και η Γη γυρίζει Ολοκληρώθηκε και το 3ο για τη φετινή χρονιά Εργαστήριο Δεξιοτήτων από τη Θεματική Ενότητα Δημιουργώ και Καινοτομώ- Δημιουργική Σκέψη και Καινοτομία με τίτλο “STEAM-και η Γη γυρίζει”. Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά όλες τις δραστηριότητες..

Color Hunters- Πειραματισμοί με φυσικά υλικά.

Στα πλαίσια του eTwinning έργου μας “Color Hunters” και προκειμένου να βοηθήσουμε το φίλο μας που έχει αλλεργία στις χημικές βαφές των ρούχων, πειραματιστήκαμε στην τάξη για να δημιουργήσουμε βαφές με φυσικά υλικά. Ξεκινήσαμε με τα κόκκινο χρώμα. Τα παιδιά έκαναν υποθέσεις σχετικά με τα φυσικά υλικά που μπορούν να μας δώσουν το κόκκινο χρώμα.…Συνέχεια ανάγνωσης Color Hunters- Πειραματισμοί με φυσικά υλικά.

Color Hunters- ξεκινάμε…

Το έργο μας ξεκινάει με μια ιστορία… Ο ήρωάς μας θέλει να κάνει δώρο σε ένα φίλο του, που έχει γενέθλια και φοράει συνέχεια άσπρα μπλουζάκια , λόγω μιας αλλεργίας που έχει στις χημικές βαφές. Έτσι θέλει να ανακαλύψει τρόπους για να βάψει υφάσματα με φυσικά υλικά και να χαρίσει ένα χρωματιστό μπλουζάκι στο φίλο…Συνέχεια ανάγνωσης Color Hunters- ξεκινάμε…

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση